Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez helyes, hogy a Google támogatja a meleg együtt-élőket?
Szerintem helyes. 16/L
Tudom, hogy a fiúk le fogják szólni, mert ők homofóbok, hogy a különböző keresztény szektákról ne is beszéljünk, de valójában nem tehetnek róla. Ilyen vagy és kész. A melegek semmiben sem különbek, tök jól ellehet velük dumálni, úgy mint mással.
Én nekem csak egy kérdésem van...
Egyszer olvastam egy pszichológiai könyvben, h a homoszexualitás durván fogalmazva egy betegség. Mert attól alakul ki az emberben a vonzódás saját neme iránt, mert valamely hormon nem úgy működik ahogyan kéne.
Ha viszont ez így van. A melegeknek miért nem segítenek inkább ahelyett, h szerveznek neki mindenféle tüntetéseket, felvonulásokat, ahol nyilvánosan megalázhatják magukat?
A betegséges vagyok.
Én sem szeretem a csoki fagyit:P Viszont ez nem természet ellenes. Mindenki mást szeret. Sok férfinak is teljesen más az ízlése nők terén és nőknél is ugyan ez. Viszont amikor azt látom, h két pasi vagy két csaj megy kézen fogva és csókolóznak és undorítóbbnál undorítóbb cuccokba bújnak legszívesebben hánynék. Amúgy biztos vagyok benne, hogy tudnák gyógyítani, csak nem akarják, mert ez jó nekik hogy ezzel is terelhetik a figyelmet fontosabb dolgokról... És szerintem az emberek joggal vannak felháborodva amikor a médiából az igazi hírek helyett ilyen szennyt hallanak, hogy a google támogatja a melegeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!