Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez helyes, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez helyes, hogy a Google támogatja a meleg együtt-élőket?

Figyelt kérdés
Szerintem igenis ez helyes lépés volt egy cég részéről. De nagyon érdekelne e Ti véleményetek is.
2010. júl. 3. 21:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
6%
nemhelyes
2010. júl. 5. 23:54
 12/17 anonim ***** válasza:
56%

dehogy helyes. az 1 dolog h vki b*zi , arrol nem tehet aláirom. a felvonulásokat már nemigazán mer azokkal csak jobban megutáltatják magukat és rossz példát is mutatnak emellett nincs mire büszkének lenniük na mind1. a másik ha 2 b*zi gyereket fogad örökbe milyen lesz szegény gyereknek...nem elég h szekálni fogják emiatt az ismerösei , de elég érdekes neveltetése is lesz ugy h nincs anyja...

1szoval , nekem semmi bajom azzal ha vki b*zi csak ezt ne hiresztelje és ne legyen gyereke

2010. júl. 6. 00:14
 13/17 anonim ***** válasza:
33%
hát sztem a google-t kitaláló 2 csávó is meleg
2010. júl. 6. 08:03
 14/17 anonim válasza:
94%

2010-07-06 00:14 -re

és az egyedülálló emberek akkor mért nevelhetnek gyereket?

2011. nov. 19. 22:57
 15/17 anonim ***** válasza:
93%

"Unalmas már kicsit,hogy mindenhonnan ezt a b*zi leszbi témát csorgatják.Ott tartunk,hogy ebből is divat lett.Tegnap is előttem smárolt 2 lány,de okádtam volna legszívesebben,le is léptem onnan.Nem tudom,miért nem lehet ezt otthon,csendben "művelni",miért kell csinálni a feltűnést.Persze ha ez bántja a szememet,akkor én szemét kirekesztő,homofób vagyok...19/F

10/14 Időpont 2010-07-04 08:13"

És mi van azokkal akik ezt szépen csendben, otthon művelik? Azokat nem látják, és azokra nem gondolnak, hogy "de hát vannak olyanok is" hanem igazságtalan módon általánosítanak azokról, akikről nem kellene, mert nem minden meleg olyan, hogy kérkedik a másságával.

2011. nov. 27. 20:29
 16/17 ementali válasza:
Okés.
2012. máj. 5. 12:31
 17/17 anonim válasza:

Rengeteg ostobaságot írtok. Sokan jönnek azzal, hogy ha valaki meleg akkor az oké, de csinálja otthon a 4 fal között. Az az igazság, hogy nemtudom mi ez a nagy háborgás, én még soha életemben nem láttam olyan meleg párt Magyarországon aki nyilvánosan smárolt volna vagy ilyesmi. Szóval ez nem hiszem, hogy túl általános vagy túl gyakori lenne.

Az hogy a heterok egymás torkába dugják a nyelvüket és még turkálnak is a másik gatyájában az teljesen helyén való. Ugye! Mert ez a normális. Pedig az idősebb generáció mesélhetne arról, hogy régebben ilyen nem volt, sőt már az is megbotránkoztatónak számított ha valakinek kilátszott a bokája. Hát ízlések és pofonok.

Jó annak akit egy kézen fogva sétáló meleg pár irritál a legjobban.

Közben meg egy szeméttel és csövesekkel teli városban sétál, ahol a képébe fújják a füstöt és potyog a fejére a vakolat. Meg nem tudhatja ki akarja kirabolni vagy leütni éppen.

Sokakat a Pride akaszt ki, de miért? Ennyi szerintem jár a meleg közösségnek, mert az év többi részében elnyomásban élnek. Kevesen tudják milyen az ha nem lehetsz önmagad. És persze provokatív! Mert a gyűlölet gyűlöletet szül. Ha nem lennének ellenérzések a melegekkel szemben nem lennének ők sem provokatívak, hisz mást nem is akarunk mint súrlódások nélkül együtt élni. Persze ha valakit mindig támadnak és bántanak, az antiszociálissá és provokatívvá válik, és csak azért is bosszantani akar majd.

Kétoldalú dolog ez.

Én úgy vagyok vele, hogy ha valaki nem árt senkinek a szexualitásával (mindkét fél örömét leli a kapcsolatban) ott semmi probléma nem lehet.

2017. nov. 3. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!