Az MNA Népi Akciócsoportjaiba felvesznek krav-magásokat?
Elnézést kérek, hogy a "reklám" szót használtam, mikor arról beszéltem, hogy az MNA-t és a Népi Akciócsoportokat propagálni kell a nagyérdemű előtt. Szerintem ez ütötte ki nálad a biztosítékot.
Úgy gondolom, hogy a nemzetiszocializmus nem arról szól, hogy csak gépesített fogaskerekek vagyunk egy mechanikus szerkezetben, mivel amit leírsz, az egy eléggé kilengett társadalmi forma az erőltetett univerzalizmus felé, ami szintén annyira nem jó, mint a mostani szélsőséges individuális, bomló állapot.
A nemzetiszocializmus a szintézisről szól, vagyis a helyes egyensúly megtalálása a végletek között.
Ugyanakkor el lehet róla mondani, hogy gyakorlatias világszemlélet, ami szortírozza a dolgokat jóra és rosszra. Az előbbit próbálja kiterjeszteni, az utóbbi életterét próbálja minél jobban visszaszorítani.
Jellemző még rá a akarat érzelmek fölé való emelése, a szilárd jellem és gerincesség kialakítása a férfiúi nemben.
És egyébként Hitler is megemlíti a Mein Kampfban, hogy ugyan a Vezér mondja ki a végső szót egy kérdésben, de értékelnie kell az alárendeltjei gondolatait is, és ki kell belőle szűrnie az értékes meglátásokat.
A monológom után megismételve önmagamat csak azt tudom tanácsolni, hogy próbálkozz náluk. Ha nem vagy megfelelő, és probléma a krav-maga, akkor megmondják és kész, de lényegében nem vesztesz semmit.
Szerintem, ha nem vallasz semmilyen zsidóimádatra és szellemiségre utaló dolgot, csak ismered a harcművészetüket, akkor az még nem gond, pláne nem az Akciócsoportokban, ahol nem olyan magasak az elvárások, mint az elitben.
Talán én is megkísérlem majd őket felkeresni, mert ínyemre való a világszemléletük és a minőségi gondolkodásuk.
Sok szerencsét hozzájuk!
Íme egy normális és rövid válasz!
Az ha valaki akármilyen harcművészetet valamilyen szinten űz, az mindenképpen előny neki!
Ha nem illik oda erkölcsi-politikai és antropológiai :) okokból, az meg hamar vagy rögtön kiderül.
Például ha bipsi és azért pont krav-magázik valaki, nyilván még jelentkezni sem fog mert talán nem olyan hülye. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!