Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az MNA Népi Akciócsoportjaiba...

Az MNA Népi Akciócsoportjaiba felvesznek krav-magásokat?

Figyelt kérdés
2010. jún. 13. 16:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem nem.Amúgy hol lehet jelentkezni ?
2010. jún. 13. 16:56
 2/15 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem az arcvonal.org-on próbáld meg.

Ott van kapcsolatteremtési lehetőség.

2010. jún. 13. 17:43
 3/15 anonim ***** válasza:
52%

Miért kell itt reklámozni az Arcvonalat? Miért nem egyből az index fórumán vitatjátok meg, hm? Vagy miért nem egyből az NBH-nak írtok e-mailt, hogy ugyanmár adja meg az Arconval elérhetőségét.

Ha valaki megtudná az MNA-ból hogy itt hirdetitek a szervezetet, páros lábbal rúgna seggbe mindannyiótokat.

Szerintem ti ne jelentkezzetek inkább, nem sok jövőtök lenne ott.

2010. jún. 18. 14:24
 4/15 anonim ***** válasza:
66%

Az NBH már amúgy is figyeli őket, szóval mindegy nekik, hogy mi mit csinálunk.

A másik az, hogyha nem reklámozzuk őket, akkor nem lesznek jelentkezőik.

Márpedig rengeteg ember van Magyarországon, aki igenis az MNA-ba illene, csak egyszerűen nem tud róla, hogy létezik egyáltalán ilyen lehetőség, mert minden a Magyar Gárdáról szól.

Azt pedig megértem, hogy a szervezet vezetői ki akarják szelektálni az oda nem illő egyedeket, de ha nincsenek jelentkezők, akkor egyáltalán nem lehet szelektálni sem.

Minőségileg meg akarnak tartani egy magas szintet és azt mondják, hogy nincs szükségük mennyiségre, köszönik szépen, de megvannak.

Én erre annyit mondok, hogy a minőség mellett azért kell az a mennyiségi tényező is, hiszen hiába van 1 ember, aki harc közben megállja a helyét és ő a tökéletes katona, ha közben van 20 átlagos katona és ők huszan - 8 ember elvesztése árán bár -, de akkor is kilövik azt az egyet.

2010. jún. 18. 19:58
 5/15 anonim ***** válasza:
63%

"A másik az, hogyha nem reklámozzuk őket, akkor nem lesznek jelentkezőik."

Mondok én neked valamit, mert nagyon nem érted:

1. A Vezető így döntött, nem kell a reklám. Ne akard jobban tudni nála. Majd ha kell a reklám, akkor másképp dönt, addig ne akarj nála is okosabb és jobb lenni.

2. Olyanokra, akik ÖNMAGUKTÓL nem érdeklődnek a nemzeti mozgalmak iránt, akik nem ismerik annak képviselőit és a pontos ideológiát, akik ÖNMAGUKTÓL nem találnak rá az útra, azokra semmi szükség! Miért? Azért, mert az eszme nem olyan, mint a hipermarket, hogy mindent az emberek orra alá kell dörgölni, hanem az egyén tanulja meg a szemétből kiválogatni az igazgyöngyöt! Minél nagyobb valami körül a hírverés, a reklám, annál biztosabb a bukás! Aki korán ugrik le a vonatról, az a kerekek közé kerül!

3. Ezért mondtam, hogy nektek nem sok keresnivalótok lenne! Miért? Azért, mert ott senki nem kíváncsi a véleményetekre, az egyéni dolgaitokra, a "nagyon okos" megoldásaitokra! Ott fogaskerekek vagytok az EGYSÉGBEN, a RENDben! Nincs liberalizmus és nincs visszabeszélés, nincs okoskodás és nincs önjelölt vezérkedés (szemben azzal ami itt a gyakorin is folyik pl.)! Amit parancsolnak úgy kell elfogadni, ahogy parancsolják, mert ezt nevezik RENDnek, HIERARCHIÁNAK és MOZGALOMnak! Nemzetiszocializmusnak!

Itt és most pedig részemről befejeztem az ide való írogatást!

Ha van bennetek igazság és nem akarjátok sem lejáratni, akkor nem itt beszélitek ki, hanem felkeresitek őket, de nem itt és így, egy ilyen oldalon!

2010. jún. 18. 20:16
 6/15 A kérdező kommentje:
Én csak annyit szerettem volna tudni, hogy egy izraeli küzdősportot tanuló személyről elhiszik-e, hogy nem Moszád-ügynök. De kissé elment ebből az irányból a válaszadás :(
2010. jún. 18. 21:03
 7/15 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy egy 16 évesről elhiszik, hogy Moszad-ügynök. :D
2010. jún. 18. 23:25
 8/15 anonim ***** válasza:

"Miért kell itt reklámozni az Arcvonalat? Miért nem egyből az index fórumán vitatjátok meg, hm? Vagy miért nem egyből az NBH-nak írtok e-mailt, hogy ugyanmár adja meg az Arconval elérhetőségét.

Ha valaki megtudná az MNA-ból hogy itt hirdetitek a szervezetet, páros lábbal rúgna seggbe mindannyiótokat.

Szerintem ti ne jelentkezzetek inkább, nem sok jövőtök lenne ott."

Anyád pináját!

2010. jún. 19. 05:11
 9/15 anonim ***** válasza:

A kérdés feltevőjének: érdeklődj náluk! Egyébként nem hiszem hogy díjazni fogják, hogy krav-magás vagy.

Nagyon könnyen meg lehet találni az MNA elérhetőségeit.

Egyébként pedig: a kérdező feltett egy kérdést, erre mért kell máris lehordani? Nem hiszem, hogy baj ha normális beszélgetés alakul itt ki az MNA-ról. Ez nem feltétlenül reklám. Látja maximum 100 ember és mi van akkor? Legalább tudják hogy létezik ilyen is, nem csak a gárda! A Vezető nem mondta hogy ne fejtsünk ki propagandát. Nincs megtiltva hogy fórumokra írjunk. Az van megtiltva, hogy engedély nélkül az MNA nevében nyilatkozzunk bármilyen kérdésben, de ettől még a saját véleményünket elmondhatjuk. Az NBH így is majdnem mindent tud rólunk, és egyátalán nem hiszem hogy egy ilyen kérdésből többet fognak megtudni, főleg hogy nem is mondtunk semmit az ég adta világon.

2010. jún. 19. 09:55
 10/15 anonim ***** válasza:

"A Vezető nem mondta hogy ne fejtsünk ki propagandát"

kifejezetten megtiltotta, ugyanis ez nem a phm

"Anyád pináját"

egy ilyen beszólás után max. tűzifahordó lehetnél ott, aki ennyire nem tud viselkedni az ne akarjon NS lenni

2010. jún. 19. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!