Miért vált ketté Korea?
Most van Dél - Korea és Észak - Korea is.
Miért váltak ketté?
És kinek melyik a szimpatikus?
Dél vagy Észak?
Miért?
"39%"
válaszolsz saját magadnak?:D
amúgy komolyan kérdem
te mint önjelölt világ polgárok
miért nem lövitek ki magatokat az űrbe?:)
69
Akkor még egy pár kérdés
1: Szerinted az egész világot megvezetik, ÉK-ban valójában hatalmas a jólét, és boldogok az emberek?
2: Aki nem ért veled egyet, az zsidó ügynök?
3: Tudom, már kérdezték, de értelmes, kifejtett választ kérnék: miért nem mész egy kommunista országba élni?
"Én jobboldali ember vagyok és abszolút nem nevezem az itteni nemzetvédelmi törekvéseket fasisztának. Ugyanakkor demokrata is vagyok, és elítélem Észak-Korea cselekvéseit."
ja ja :DD
hirtelen jobboldali xD
kimondanád 1x hogy vesszen Trianon?:D
"megosszák bárkivel is a sztálinizmus paradicsomát."
miköze van Észak-koreának a sztálinizmushoz?? jézusom.
ott Dzsucse van.
"1: Szerinted az egész világot megvezetik, ÉK-ban valójában hatalmas a jólét, és boldogok az emberek?
2: Aki nem ért veled egyet, az zsidó ügynök?
3: Tudom, már kérdezték, de értelmes, kifejtett választ kérnék: miért nem mész egy kommunista országba élni?"
1 volt már rá példa nem is 1 H1N1 is mi volt már..
2 hát vagy rosszabb
3 miért nem mész Izraelbe?
"kimondanád 1x hogy vesszen Trianon?:D"
Jobboldali vagyok de nem szélsőjobboldali. Ez azt jelenti, hogy a hazaszerető gondolkodás racionalizmussal is társul, és elismerem és beletörődök, hogy a mai politikában Trianon sosem lesz visszavonva. Viszont támogatom az Erdélyi autonómiát, a kettős állampolgárságot, és a szlovákiai magyarok védelmét a helyi nacionalizmustól.
"miköze van Észak-koreának a sztálinizmushoz?? jézusom.
ott Dzsucse van."
nem tudtam hogy ott él már Mussolini is.. :DD
"Jobboldali vagyok de nem szélsőjobboldali"
ja mert a vesszen trianon az szélső jobboldali mi?
na itt látszik mekkora mszp s ballibis vagy
"ott Dzsucse van."
nem tudtam hogy ott él már Mussolini is.. :DD"
Mussolini az "Ducse" nem "Dzsucse" nyelvészkém...
69
Mert nem vagyok zsidó, nem szeretem a sivatagot, és akar a halál egy rakat háborgó muszlim közelében élni. Na, most hogy válaszoltam, rajtad a sor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!