Miért vált ketté Korea?
Most van Dél - Korea és Észak - Korea is.
Miért váltak ketté?
És kinek melyik a szimpatikus?
Dél vagy Észak?
Miért?
" [link]
amúgy ennyire szegény észak Korea..."
Vagyis a valódi, ésszerű híreket propagandának ismered el, de az ilyen nyilvánvalóan propaganda oldalakat, mint amit belinkeltél igaznak. Érdekes világszemlélet, csoda, hogy még életben vagy, és mondjuk az utcán a lövöldöző banditának nem hitted azt, hogy ő a pap a templomból...
23%
jaj nem is szar Trutymó által bemutatott előre összevágott és megrendelt propaganda filmet kéne nézni
"1: helyénvaló e megveretni azt, aki másképpen gondolkodik?
2: demokráciában megverik e, aki másképpen gondolkodik?
3: Észak-koreában megverik e, aki másképpen gondolkodik?"
igan ha olyan romboló és deviáns mint ti
ne bújjál a demorácia mögé mindig
Észak Koreában nem vernek meg mert egyként gondolkodnak az emberek
és nem jönnek ilyen baromságokkal mint ti hogy minden megkérdőjeleztek
69%
Csak kíváncsiságból kérdezem:
Te miért itt élsz? (Értem ezt Magyarországra, de inkább gondolok a Föld nevű bolygóra)
Tényleg segítünk kiköltözni Észak-Koreába, csak tudod az a baj, hogy ott annyira szép és jó minden, hogy be se engednének...
"Észak Koreában nem vernek meg mert egyként gondolkodnak az emberek
és nem jönnek ilyen baromságokkal mint ti hogy minden megkérdőjeleztek"
Az emberek nem hangyák...
Genetikailag lázadoznak a hatalom ellen, mertha a hatalom nem teljesíti a céljaikat, akkor öntudatlanul is elkezdik megszerezni a maguk módján, egyszerű evolúciós reflex.
Az ember társasági lény, de úgy társasági, hogy eggyütt működik a többi emberrel a túlélésért, de nem úgy, hogy birkaként követ egy "vezért"
ja istenem 46
tudtommal te vagy a legnagyobb ateista... mert hogy is mondtad? az elmaradottság és nem tartozik a ny-i értékekhez ??? Oo
szóval ne istenezzél
71
Még jó hogy nem engedik be, képzeld el, ha egyet beengednek, utána mindenki oda akar majd költözni, és nem hülyék ám, hogy megosszák bárkivel is a sztálinizmus paradicsomát.
"Csak kíváncsiságból kérdezem:
Te miért itt élsz? (Értem ezt Magyarországra, de inkább gondolok a Föld nevű bolygóra)
Tényleg segítünk kiköltözni Észak-Koreába, csak tudod az a baj, hogy ott annyira szép és jó minden, hogy be se engednének..."
ti miért itt éltek
mikor itt tombol a "fasiszmus" "nacionalizmus"
miért nem menekültök a békés izraelébe?
"mikor itt tombol a "fasiszmus" "nacionalizmus"
miért nem menekültök a békés izraelébe?"
Én jobboldali ember vagyok és abszolút nem nevezem az itteni nemzetvédelmi törekvéseket fasisztának. Ugyanakkor demokrata is vagyok, és elítélem Észak-Korea cselekvéseit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!