Mik a különbségek az arisztokrácia és a burzsoázia között illetve vidéken kik képviselik a burzsoáziát?
"Ez két különböző fogalom, nem lehet egymással összehasonlítani. Tájékozódj a Wikipédiáról..."
A"válaszoló"természetesen tudja a választ de tipikus hozzáállásával kibújik a válasz alól és megpróbál irányt mutatni szóba hozva a wikipediát. Miért teszi? Mert érintett...
"Igen, szerintem is az egyes egy arisztokrata, valószínűleg őrgróf. A kérdező meg lusta megnézni a wikit. Így jártunk."
A"válasz"első fele helyes míg a második fele nem. Természetesen én is tudom a választ ráadásul a kérdésem második felére is de kiváncsi voltam hogy a fenti kérdésem képviselői vállalni is merik-e magukat. Borítékolni mertem hogy nem és igazam is lett.
Tehát a válasz-tovább nem várva mert én velük ellentétben dolgozom és a munkámból élek:
Nincs nagy különbség a két osztály között mert bár az előbbi a régebbi az utóbbi az elnyomottak vére álltal(Bastille)átvette tőlük a vezető és irányító szerepet de ha az elnyomottak újra felkelnek a fenti két osztály összezár és félretéve ellentéteit együtt harcol az elnyomottak ellen.
Mindkét osztály velejéig aljas.
Az előbbi évszázadokon át kizsigerelte a népet és annak munkájából élt kiválóan míg az utóbbi lassan tört előre és legfőbb jellemzője a harácsolás. A minél több pénz szerzése a minél döbb dolgozó munkája révén. Mondja a tévében egy nő hogy ő 45 embernek ad munkát mint magánvállalkozó...ő a burzsuj. Munkát ad de fizetést csak annyit hogy éhen ne dögölj de munkát dögivel majd nyáron ő megy nyaralni nem te a jól végzett munka(általad elvégzett)örömével.
Az arisztokrata is és a burzsuj is dolgozTAT de az előbbi úriember míg az utóbbi egy felkapaszkodott senki.
És sorolhatnám...
Kik képviselik vidéken a burzsujt?
A kulák.
Alászolgája.
"Köszönjük a tanítást!"
Nincs mit burzsuj. És ne hidd azt hogy senki sem ismeri az üzelmeidet és a jellemzőidet.
"Miért teszi? Mert érintett..."
Így van, egyetértek elvtárs, éberség! Az is gyanús, ami nem gyanús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!