Mit szóltok Orbánhoz? A bejelentéséhez?
Drága!
"Magyarországon nem volt válságkezelés, tekintettel arra, hogy anticiklikus politikát nem lehet üres államkasszával folytatni. Bajnai nem válságkezelést végzett, hanem a Gyurcsány által okozott államcsődközeli helyzetet kerülte el, ami óriási különbség."
Ezek szerint jobban értesz hozzá mint Obama. Szerintem indulj a következő ciklusban Amerikában.
Sajnos lesz ez még rosszabb is! Alkotmánymódosítások már voltak, Az alkotmánybírókat mindet a Zsidesz jelölheti!!! pedig ez korábban nem így volt!!! az ellenzéknek is volt beleszólása annak idején mikor Csodaviktor még ellenzékben volt....
Mondtam én, hogy a Civil Mozgalomra kellett volna szavazni, nem ezekre a köpönyegforgatókra!!!!!
Még nem tűnt fel senkinek, hogy bárkire szavazunk, úgyis ugyanaz történik? Aki ott ül a parlamentben, tömi a zsebét a közpénzekkel. Magyarországot leginkább a Multik, az EU és az USA irányítja.
Az, meg hogy ki van kormányon nem jelent semmit. A kormány kihoz néhány új rendeletet, amitől az átlagember kiadásai 1-2 %-ot csökkennek, miközben csendben kihoznak még három új rendeletet, amivel a kiesett pénzt háromszorosan veszik vissza. Persze az ellenzék fújol, hogy nem így kellene csinálni.
De hova folyik az a rohadt sok pénz? Miért nem lehet befektetni? Pl.: Magyar állami borgyár, autógyár, kutyaf@szagyár. Ezekkel rengeteg új munkahelyet teremthetnének, talán még bevétel is lenne.
A kissebségnek meg nem segélyt kéne adni, hanem munkát. Budapest úthálózata is romokban, a sok szegény roma kocsmázás helyett nyugodtan dolgozhatna rajta, a segélyért cserében.
Na jó, befejezem a hülyeségek irkálását. :)
tegnapelőtt 22:07
Mit mondott Obama? Idézd szó szerint, okostojás.
Ne veszekedjetek már!! Ez a baj,hogy nincs összetartás egy Nemzet között.((
Ha lenne talán nem is lehetne idiótának nézni az embereket.
"Barack Obama gratulált Bajnai Gordonnak a Magyarországot sújtó gazdasági válság sikeres kezeléséhez. Az ön gyors és fegyelmezett intézkedései példaként szolgálhatnak azon országoknak, akik hasonló fenyegetésekkel néznek szembe - fogalmazott az amerikai elnök"
Talán olvasni kellene néha a híreket...
okostojás...
Nekem ez az elő intézkedés rémlik ;p
Drága Szent Viktorunk rögtön rászált a rendőrökre. 4 éves esetről van szó. Magyarán szólva 4 évig nem csinált semmit ez ügyben. Nyíltan kiálni az un "rendőri túlkapások ellen" azokat támadta akik védik vagy védenék az országot (persze optimista vagyok). A kedves tüntetőkről meg annyit, hogy akinek volt engedélye az tüntethetett. Akinek nemvolt az meg emehet a búsba. Volt-e arról szó, hogy akinek a fáradtságos munkályával megkeresett magéntulajdonát kár érte, milyen ellensúlyozásra számíthat? Perzse az nem szolgálja az anarhiát ;p
Egy olyan kormányt sikerült megszavazni aki csak úgy kisétál a munkahelyéről ha nem tetszik valami. És tuti mégjobban ki leszünk szolgáltatva a nyugatnak. Mi még csak ugatjuk a demokráciát és olyanokkal állunk szemben akik néhány esetben már évszázadok óta művelik.
Egyébként nemigazán volt idén kiröl szavazni. Egyszer valaki egymás mellé tehetné a fotókat a két szembenálló félről Borsodban. 4 - 4 ellen ;p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!