Mit szóltok Orbánhoz? A bejelentéséhez?
Emberek, több ilyen topic ne legyen, oké? Ez legyen az utolsó.
A véleményem az, hogy a szabvány fidesz szavazó most esett pofára. Oké, persze, szivatja a bankokat, de a közszférás bérbefagyasztás, a minimálbér megadóztatása ( most bukták el az önkormányzati választásokat) stb... Tiszta szdsz. Az viszont érdekes, hogy leépítésekről Orbán nem beszélt.
68
A bürokrácia csökkentéséről beszélt, amibe lehet ez is beletartozik, de érdekes retorikai fogásnak tartom, hogy arról nem volt szó, hány embertől vállnak meg.
Hát én nem vagyok Zsideszes,de amit mond az nem rossz.
Szebb Jövőt.
FIDESZ szavazó vagyok és nem estem pofára....nem értem miért kéne. Mit hittetek, hogy pikk-pakk talpra fog állni Magyarország? Orbán legalább próbálkozik, nem hinném hogy bárki jobban csinálná, felejtsük már el ezt ha én lennék a miniszterelnök elvenném a gazdagoktól a pénzt és a szegéneknek adnám és akkor minden megoldódna című hülyeséget.Mesében éltek vagy mi? Kívűlről könnyű pofázni mit hogy kéne és milyen egyszerű.
Aki pofára eshetett, maximum a jobbik tábor, legalábbis pofára kellett volna esniük, mert mióta vona bent van csak hazudozik és szó szerint nem csinál semmit.
ma 15:19
A sok szánalmas buta baloldali hónapok óta építette azt a légvárat, hogy a fideszesek, akik ugyebár egytől egyig primitívm bunkó ösztönlények, "kánaánt" és "kolbászkerítést" vártak, legalábbis minimum óriási béremelést, adócsökkentést és valóságos segély-esőt. És majd mekkorát fog csalódni, képzelte a sok szerencsétlen bunkó szoci, az átlag fideszes, amikor a Fidesz előjön egy teljesen korrekt konzervatív programmal.
Szegény szocijaink légvára most leeresztett. A fideszes szavazótábornak tetszeni fog ez a program, kb. erre számítottak. Csak egy szavazótábor csalódott, de nagyon: a szocik. Ugyanis a szocik egészen mostanáig annak a mesének a bűvöletében éltek, hogy nem lehet máshogy kormányozni, csak úgy, mint az ő imádott fletójuk. És mivel fletó az etalon, a fidesz, amelynek "nincs is programja" ugye, csakis valami szedett-vedett, logikátlan marhasággal jöhet elő kormányprogram helyett, mert kormányozni csakis fletó és bajnai tud ebben az országban. Hát most ezek a szocik pofára estek, úgy látszik, van élet fletó ánuszán kívül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!