Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit szóltok Orbánhoz? A...

Mit szóltok Orbánhoz? A bejelentéséhez?

Figyelt kérdés
2010. jún. 8. 14:27
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
43%
Mit jelentett be?
2010. jún. 8. 14:41
 2/29 anonim ***** válasza:
73%

Emberek, több ilyen topic ne legyen, oké? Ez legyen az utolsó.

A véleményem az, hogy a szabvány fidesz szavazó most esett pofára. Oké, persze, szivatja a bankokat, de a közszférás bérbefagyasztás, a minimálbér megadóztatása ( most bukták el az önkormányzati választásokat) stb... Tiszta szdsz. Az viszont érdekes, hogy leépítésekről Orbán nem beszélt.

2010. jún. 8. 14:42
 3/29 anonim ***** válasza:
37%
Persze..tedd föl te is a kérdést!:@ Riogatók..,lepjétek el ezt a kérdést,hajrááá!:D
2010. jún. 8. 14:45
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
Közférában lesz egyébként leépités!
2010. jún. 8. 14:46
 5/29 anonim ***** válasza:
66%
Ez kérem Bokros programja,pedig be se került a Parlamentbe.
2010. jún. 8. 14:48
 6/29 anonim ***** válasza:
61%

68

A bürokrácia csökkentéséről beszélt, amibe lehet ez is beletartozik, de érdekes retorikai fogásnak tartom, hogy arról nem volt szó, hány embertől vállnak meg.

2010. jún. 8. 14:49
 7/29 anonim ***** válasza:
26%
A szocik hazavágták a költségvetést..,és ebből kell feltápászkodni!
2010. jún. 8. 14:50
 8/29 anonim válasza:
70%

Hát én nem vagyok Zsideszes,de amit mond az nem rossz.

Szebb Jövőt.

2010. jún. 8. 15:01
 9/29 anonim ***** válasza:
58%

FIDESZ szavazó vagyok és nem estem pofára....nem értem miért kéne. Mit hittetek, hogy pikk-pakk talpra fog állni Magyarország? Orbán legalább próbálkozik, nem hinném hogy bárki jobban csinálná, felejtsük már el ezt ha én lennék a miniszterelnök elvenném a gazdagoktól a pénzt és a szegéneknek adnám és akkor minden megoldódna című hülyeséget.Mesében éltek vagy mi? Kívűlről könnyű pofázni mit hogy kéne és milyen egyszerű.

Aki pofára eshetett, maximum a jobbik tábor, legalábbis pofára kellett volna esniük, mert mióta vona bent van csak hazudozik és szó szerint nem csinál semmit.

2010. jún. 8. 15:19
 10/29 anonim ***** válasza:
42%

ma 15:19

A sok szánalmas buta baloldali hónapok óta építette azt a légvárat, hogy a fideszesek, akik ugyebár egytől egyig primitívm bunkó ösztönlények, "kánaánt" és "kolbászkerítést" vártak, legalábbis minimum óriási béremelést, adócsökkentést és valóságos segély-esőt. És majd mekkorát fog csalódni, képzelte a sok szerencsétlen bunkó szoci, az átlag fideszes, amikor a Fidesz előjön egy teljesen korrekt konzervatív programmal.

Szegény szocijaink légvára most leeresztett. A fideszes szavazótábornak tetszeni fog ez a program, kb. erre számítottak. Csak egy szavazótábor csalódott, de nagyon: a szocik. Ugyanis a szocik egészen mostanáig annak a mesének a bűvöletében éltek, hogy nem lehet máshogy kormányozni, csak úgy, mint az ő imádott fletójuk. És mivel fletó az etalon, a fidesz, amelynek "nincs is programja" ugye, csakis valami szedett-vedett, logikátlan marhasággal jöhet elő kormányprogram helyett, mert kormányozni csakis fletó és bajnai tud ebben az országban. Hát most ezek a szocik pofára estek, úgy látszik, van élet fletó ánuszán kívül is.

2010. jún. 8. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!