Ha a migráció miatt rossz állapotok vannak nyugat- Európában, akkor miért a magyarok vándorolnak oda be, s nem fordítva?
Időpont ma 10:48
Otthon pl csökkent a bűn elkövetés? Ahol elvileg migráns sincs? És továbbra se értem mit keresel te Bécsben, ha ennyire migránsellenes vagy és szerinted otthon minden jól megy. Csak nem a piszkos anyagiak?
Igen, csökkent a bűnözés. 😊
Hol írtam hogy otthon minden rózsaszín?
Tényeket állítottam, amiről a kérdés szólt. Itt kint migránsokhoz köthetően nőtt a bűnözés. Ezt egy német hírügynökség hozta le, nem a Fidesz propaganda.
"Hol írtam hogy otthon minden rózsaszín? "
itt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__91..
" régen se ment jobban. Sőt, a 90' 2000' években jóval nagyobb volt a különbség egy német, meg egy magyar melós fizetése közt mint most."
Tehát most jobban kell, hogy menjen, mint 20 éve, hisz a bérek közt akkor nagyobb különbség volt.
Csökkent a bűnőzés? Hol? :D Legfeljebb papíron, gyakorlatilag meg rosszabb a közbiztonság, mint 8 éve.
Ennyire jó itthon a közbiztonság. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!