Mit szóltok Orbán V. adóbevallásához?
Figyelt kérdés
Az adóbevallása szerint nincs nagy értékű ingalana, nincs autója, és vagyona alig 1millió ft.
Hahh? Pofátlan?
2018. febr. 1. 18:05
1/7 anonim válasza:
Én már beküldtem az adóbevallásom, de sehova nem kellett beírnom, hogy van e autóm vagy ingatlanom. Gondolom, a vagyonnyilatkozatra gondolsz, azt szokták nyilvánosságra hozni. Miért lenne pofátlan? Ezek közül a férjem nevén sincs semmi, minden az enyémen van. És még csak miniszterelnök sem vagyok.
2/7 anonim válasza:
Erre a kérdésre senki se fog 40% nál hasznosabb választ adni, mert mindenki lepontozza majd a másikat. Szerintem is pofátlanság, de a helyében én is gátlástalanul csalnék, nem tartom jobbnak magam nála. Én nem szavaztam rá, ahogy másra se, mert bárki kerülne hatalomra, ugyan ezt csinálná.
3/7 A kérdező kommentje:
Igen, vagyonnyilatkozat... :D
2018. febr. 1. 18:17
4/7 anonim válasza:
Igen, pofátlan, de attól tartok, politikusok között, ez megszokott.
5/7 anonim válasza:
Orbán nem más mint egy sunyi, kommunista hazug korrupt tolvaj ge*i. Ideje, hogy a börtönbe csücsüljön.
7/7 anonim válasza:
Bárcsak csupán úgy és annyit hazudna, mint Gyurcsány. Akkor az adóbevallása is igazabb lenne, ahogy minden más is amit állít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!