Mi lesz ennek a vége? Mi lesz ennek az országnak a jövője? Mondjuk 5éven belül? Éhen halnak az emberek? Mert nem elég a gazdaság még a klímánk is drasztikusan változik és ez egy ilyen helyre nem jön jól. Olyanok leszünk mint egy dél-amerikai ország?
Figyelt kérdés
2010. jún. 5. 22:17
21/26 anonim válasza:
Pedig mostanság nagyon, de nagyon fontos tévézni ! ebből tudhatod meg, mire számíthatsz. Nem a híradókban kilúgozott mondatokra gondolok, hanem, amiket elszólnak nagyjaink ( más aki megválasztotta, azé ), ott még azért ki-kiesik pár őszinte elszólás.
22/26 A kérdező kommentje:
Inkább a neten tájékozódok:))
2010. jún. 9. 20:56
23/26 anonim válasza:
Gondolom olyan színvonalas helyekről mint a kuruc infantilis.
24/26 anonim válasza:
Hm, fura, én nem úgy nézem, hogy kurucon él a kérdező. Meg-megnézi gondolom, de nem bezárt agyú pártkatona, ahogy én látom.
25/26 anonim válasza:
Ne szóljátok le a kurucinfót ! Velük ellentétes értékrendem van, de mégis néha olvasom, mert még mindig jobb, mint személyesen megkérdezni egy-két dolgot. A netet kikapcsolom, ha elég, de élőszóban ez nehezebb. Azért is fontos időnként olvasni, mert ha nem teszed nem érted miért olyanok a reakcióik.
Kurucossal például nem vitatkozom, nem állok le megmagyarázni a saját szempontjaimat nekik, mert nem érdemes, úgyis mindenre az a válasz, hogy zsidóbérenc vagyok.
26/26 anonim válasza:
De itt panaszkodunk, de, hogy minek, azt nem értem.Úgyse lesz jobb tőle a világ. Amúgy meg sz@r az ország, de vannak rosszabbak is, mégse panaszkodnak. A lényeg tedd azt ami a családodnak jó, de amíg van étel, ital, technikai cuccok, és nem így nézel ki:
, adig talán még van remény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!