Ha belépek a Fideszbe, kaphatok tőlük munkát?
Belegondoltam a kapitalizmusba és rájöttem hogy az állam dolgozójaként van a legkisebb esélye annak hogy megszűnik a munkahelyem, hiszen a legstabilabb gazdasági szereplő egy nemzetgazdaságban maga az állam.
Ezért logikus hogy neki szeretnék dolgozni, így maximalizálva annak az esélyét hogy lesz munkahelyem, tehát jövedelmem, tehát megélhetésem, tehát fenntarthatom a létem.
Viszont az állam dolgozója meg úgy nyilván nagyobb eséllyel lehetek, ha a kormányzó párt tagja vagyok.
Így belépnék a pártba és nekik (illetve az állmnak) dolgoznék.
Képességeim : enyhén intelligens (átlag felett 25-30 ponttal, IQ), jó munkabírású, lelkes, kitartó vagyok.
De tudnának rögtön munkát adni?
" Majd azért ne csodálkozz, ha kormányváltáskor megszűnik a munkaviszinyod :)"
Állami munkaviszony (Miniszteri és államtitkári posztokat kivéve) nem szokott megszűnni. Elég furán nézne ki ha pl.: az M1 munkatársait több száz embert csak úgy kirúgnának nemde?
350 ezer felesleges közalkalmazottról beszélnek...
Ha van gyomrod a Fideszhez, akkor menj, állj be a sor végére; egy idiótával több vagy kevesebb nem számít...
Valami értelmes és hasznos munkán nem gondolkodtál? Vagy te is csak a nép nyakán akarsz herepacsizni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!