Ha én meghívok "néhány" embert a házamba, és ezzel félelmet keltek, milyen bbüntetésbüntetést kaphatok?
Röviden: cigány lakta településen van örökölt nyaralónk. Ezt kirabolták és természetesen senki nem látott semmit ( elvittek 2 fagyasztót, 2 hűtőt, székeket, asztalokat, garnitúrát!, stb-t ).
Gondoltunk rá, hogy kihívjuk a Betyársereget, de nem felvonulni, csak ebédelni ( egyenlőre csak terv ).
Ha 50-100 kopasz rasszista ide jön, az félelem keltő. Kaphatok érte valamit, vagy mivel az én portám, ezért semmit?
Megfogadom a tanácsot, majd kinézek a piacokra is.
Egyébként most vettem észre hogy kétszer írtam le a büntetést. Elnézést, csak már fáradt vagyok.
Es ha kimegy a betyarsereg akkor mi lesz?
Kajalnak, hazamennek, masnap jonnek a tolvajok megint.
Ne viccelj ez nem szabálysértés, azt csinálsz amit akarsz. Én jó ötletnek tartom, hátha beszarnak a mocsadékok. De eredményt tényleg csak eszközökkel érhetsz el és erre már jogod is van. Ha egyszer tetten méred őket ne felejtsd el használni azokat, mert megteheted. A súlyosságának csak a lelkiismereted szabhat határt, az meg cigányok esetén ne legyen.
Csald körbe őket: Szerezz valahonnan egy szép tv dobozt és az egyik haveroddal vigyétek be a házba, mintha a tv is benne lenne. Aztán menjetek el és titokban vissza (autó nélkül stb). Azért a haverod is legyen ott. És amint rajta kapod őket.... tudod csak a lelkiismeret.
A rendőrség volt kint, az eredmény sem lett különös.
A szomszédok régen át voltak hívva, amíg éltek a szülők hetente - 2 hetente jöttek ( gyakrabban mint mi! ).
A tetten éréssel csak az a baj, hogy ott kell maradni. Akkor ( mivel nem ott lakom ) ki kell venni egy szabadnapot, fel kell készülni, stb.
Amire még gondoltam, csapda állítás. Barátom segítene rugós csapdát, illetve medve csapdát kihelyezni.
Rugós csapda az ajtó elé, ahogy nyitja csapódik.
Medve csapda az ajtó körül a fűbe. Csak nem tudom legális-e?
"Medve csapda az ajtó körül a fűbe. Csak nem tudom legális-e?"
Nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!