Rosszul kezelik. Le kellene zárni minden útvonalat szárazföldit tengerit egyaránt. Afrikában jelölni ki táborokat csak valódi háborús menekülteknek. Pénzel lehetne támogatni. Önkéntes alapon vehetne át európai ország ha kell pl munkavállaló. Képzett embereket ki lehetne válogatni akiket be lehet azonosítani. Szigorúan kiszűrni a terrorista gyanús személyeket. Személyes véleményem hogy beengedni mindenkit hiba. Utólag megpróbálni beazonosítani mindenkit lehetetlen mint ahogy kitoloncolni se lehet őket. Izrael csinálja jól az illegális bevándorlók választhatnak börtön vagy mennek hazafele. Talán Ruandába?
2017. nov. 20. 14:00
12/27 anonim válasza:
ma 07:26 vagyok:
Leírtam a véleményem. Akinek esti mese, kapja be.
Úgy látszik te véresszájú fideszes vagy, egyből kapával rontasz az emberre ha nem az a véleménye ami neked.
Miért kérdezel embereket a témában, kötekszel? Ezt írja elő a bibliád? A migránsok sem rosszabbak mint az ilyen idegbajos emberek.
2017. nov. 20. 14:02
13/27 anonim válasza:
Érdekes hogy valamilyen kéjes örömöt szerez neked meg a hozzád hasonlóknak azt bizonygatni a magyar milyen alja nép. Vagy ha más téma van pl családtámogatás a ti ismerőseitek mind szeszre meg cigire költik az adókedvezményeket. Meg egyébként is ütik verik egymást minek nekik gyerek.
2017. nov. 20. 14:38
14/27 Bihar Valatonon válasza:
Kérdező te nézel csak nem látsz mert a szemedbe lóg orsós vitya herezacskója :D
2017. nov. 20. 15:34
15/27 anonim válasza:
Az országunkba kifele vándorlási válság van, de ugye az nem lényeg...
2017. nov. 20. 17:23
16/27 anonim válasza:
Vagy Kanadába, nem?
2017. nov. 20. 17:26
17/27 anonim válasza:
Rosszul kezelték, benézték a dolgot, most meg vakaróznak.
2017. nov. 20. 17:57
18/27 anonim válasza:
"Leírtam a véleményem. Akinek esti mese, kapja be.
Úgy látszik te véresszájú fideszes vagy, egyből kapával rontasz az emberre ha nem az a véleménye ami neked.
Miért kérdezel embereket a témában, kötekszel? Ezt írja elő a bibliád? A migránsok sem rosszabbak mint az ilyen idegbajos emberek."
Te meg a véresszájú migrácslover, aki azonnal, főképpen a magyarokat próbálja degradálni imádott csürhéje szintjére.
Én is csak leírtam a véleményem, aztán ha nem tetszik akkor megfogadhatod a másnak osztott "tanácsodat"! :P
2017. nov. 20. 18:00
19/27 anonim válasza:
Megvallom őszintén nem igazán érdekelt ez az egész migráns marhaság.
Azonban a napokban több olyan cikket is olvastam ahol azt írták,hogy egyre több régi betegség, járvány(pl. vérhas stb.) üti fel a fejét Magyarországon. Több mint valószínű, hogy a migránsok miatt.
Mint már említettem engem nem igazán zavart a migráns-ügy...idáig. De ha ez igaz akkor kezdek félni. Nem igazán akarok kolerában vagy pestisben meghalni majd.
2017. nov. 20. 18:44
20/27 A kérdező kommentje:
Bihar Valag(t)a(o)gad(n)don! Mi a fenének jössz ide, ha egy normális kérdésre nem tudsz válaszolni? Ha meg példákat hozok fel, ahelyett, hogy próbálnád cáfolni (amit természetesen nem tudsz), megcsalod feneken, és okádékként ömlik a szádon! Neked nem csak a szemed előtt lóg a gyurcsótány herezacskója, hanem még finomkodva nyalogatod is...!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!