Mi a véleményetek a migránsválságról?
Itt nincs ilyen...
Ha lesz (itt lesznek),lesz indoklás!
Nekem ugyanolyan zavaróak itthon a bunkó csövesek meg a cék meg az őrjöngő tizenévesek meg a segélyen ingyenélők. Plusz engem egy fiatal fehér magyar férfi támadott meg, nem egy "gonosz migráns". Úgyhogy ennyit erről.
Plakátválság van leginkább, meg gyűlöletválság.
Bihar Valatonon - Én nézek ezt is, azt is! De te, látom, csak atv-t, meg hírtv-t nézel! Igaz, hírtv-t csak kb. 1,5 éve! Téged csak Kálmán Olgácska informál... Nézz néha mást is, hogy informálódj, mi van Svédországban, Németországban, és mindenütt, ahol tagadják a migránsválságot!!!
07:26-os kommentelőnek - Mondta valaki, hogy itt nincsenek bűnözők? A plakát-kampányt meg én is feleslegesnek tarom!
09:04-es kommentelőnek: Ebben szinte teljesen egyetértünk, de ezek zömét szerintem a kormány is így gondolja!
10:11 es kommentelőnek - Kérdezz meg egy olyan magyart, akinek pl. a kertjét "lelegelték" az átvonuló migránsok 2015-ben (stb.), vagy olyan ny-európait, akinek már volt tapasztalata terrorista/erőszakos migránssal! Őt nem zavarják a cigányok! Mert ott nincsenek (azokat is visszaküldték ide, akiket egyes tévéadók nagy csinnadrattával mutattak be annak idején!)! Ezt a problémát nekünk kell megoldani, de a migránsokat nem mi akartuk befogadni! Ezt oldják meg azok, akik őket "idecsábították"! Továbbiak a 09:04-esnek küldött válaszomban...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!