Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy olyan...

Mit gondoltok egy olyan fajírtásról, ahol nem megölik, hanem rábeszélik az eltüntetni kívánt népet arról, hogy nem is igazán kell szaporodnia?

Figyelt kérdés
2010. máj. 30. 21:37
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
0%
68%, :D és :D neked :D ehhez :D miért :D kell :D ennyit :D :D vigyorognod? :D Ennyire :D tetszik? :D
2010. máj. 30. 22:51
 22/34 anonim ***** válasza:
53%

"Áttételesen a nagytőkések, zsidók, stb által. "

Csak azt tudom mondani, amit korábban is. Ez rasszizmus, aranyapám. És paranoia.

Természetesen ők is közrejátszanak, de nem úgy, ahogy gondolod. Az, amit te mondasz, az a legelvakultabb antiszemitizmus. Ez egyszerű civilizációs ártalom. És, mint már mondtam, messze nem mi állunk a legrosszabbul. Vannak olyan európai országok, ahol mégnagyobb a népességfogyás.

2010. máj. 30. 22:51
 23/34 anonim ***** válasza:

Tök mindegy hogy minek hívod meg hogy engem minek nevezel attól ez még úgy van.

"Természetesen ők is közrejátszanak, de nem úgy, ahogy gondolod"

Hát akkor hogy ?

De miért Európában csökken ? USA-nak és Oroszországnak is nőtt a népessége a legfrissebb adatok szerint.

2010. máj. 30. 23:12
 24/34 anonim ***** válasza:
29%
USÁban ott a jelentős bevándorlás, Oroszországban most nőtt 15 év óta először a népesség. Én ebben semmi furcsát nem találok.
2010. máj. 30. 23:19
 25/34 anonim ***** válasza:
37%

"Tök mindegy hogy minek hívod meg hogy engem minek nevezel attól ez még úgy van."

Egyáltalán nincs úgy. Egyszerűen csak paranoiás vagy. És mást hibáztatsz a saját hibáidért. Egyszerű elterelési taktika. Így nem kell szembenézned velük.

"De miért Európában csökken ? USA-nak és Oroszországnak is nőtt a népessége a legfrissebb adatok szerint."

Oda nagy a bevándorlás. Oroszországba a kínaiak mennek ezerrel, az USÁ-ba meg mindenki, akinek van egy kis esze és el akarja hagyni a saját hazáját.

Szerinted az USA lakosságának hány százaléka született ott?

2010. máj. 30. 23:19
 26/34 anonim ***** válasza:
43%

De ez nem fajirtás!

Mert nem kényszerítik rá, hogy ne vállaljanak gyermeket! Bárki vállalhat gyermeket, maxmimum nagyon rossz anyagi körülmények között neveli fel. Attól hogy a médiából az is jön, hogy ne vállalj gyereket, Te még vállalhatsz.

Ennyi erővel ha én azt mondom Dögölj meg, az gyilkosság?

Meggyőzlek vele téged, hogy legyél öngyilkos?

2010. máj. 30. 23:25
 27/34 anonim ***** válasza:
49%

"De ez nem fajirtás!

Mert nem kényszerítik rá, hogy ne vállaljanak gyermeket! Bárki vállalhat gyermeket, maxmimum nagyon rossz anyagi körülmények között neveli fel. Attól hogy a médiából az is jön, hogy ne vállalj gyereket, Te még vállalhatsz."

Ez is igaz.

Szóval ez továbbra is csak egy agyament, paranoiás antiszemita összeesküvés-elmélet, ami csak eltereli a figyelmet a konkrét megoldáskeresésről.

2010. máj. 30. 23:27
 28/34 anonim ***** válasza:
70%

Azért mulis, hogy még erről is a zsidók tehetnek:).

Érted, Európa nagy részén csökken a népesség, de persze nálunk azért csökken, mert a zsidók be akarják foglalni a területet. És majd összeszövetkeznek a cigányokkal, vagy őket is kiirtják.

Ez nem valamelyik stratégiai játéknak a koppintása?

Három faj küzd Magyarországért a magyarok, a cigányok és a zsidók.

A zsidók kevesen vannak, de sok az eszük és a pénzük.

A magyarok sokan vannak, de mindig egymást csesztetik.

A cigányok sokan vannak, de agyilag gyépések és ők szamurájkarddal harcolnak, még a zsidók pl. tankkal.

Lehetne ebből egy számítógépes játék is, vagy egy társas:).

2010. máj. 30. 23:41
 29/34 anonim ***** válasza:
53%

23:41-esnél a pont. :D

Jót röhögtem a hozzászólásodon.

2010. máj. 30. 23:46
 30/34 anonim ***** válasza:

Tehát szerintetek nincs itt semmiféle probléma, hadd fogyjunk nyugodtan,nem tehetünk ellene semmit, és különben is milyen vicces :D

Az utolsó is ilyen vidám lesz majd amikor 4 millió magyarra jut 6 millió cigány ?

2010. máj. 30. 23:49
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!