Mit gondoltok egy olyan fajírtásról, ahol nem megölik, hanem rábeszélik az eltüntetni kívánt népet arról, hogy nem is igazán kell szaporodnia?
Féreg, gyáva, sunyi dolog.
(Én értem csak a kérdezőt vagy ennyi agymosott van? )
"Én értem csak a kérdezőt vagy ennyi agymosott van?"
Akkor kérlek magyarázd el, hogy mire gondol!
Nekem van egy sejtésem, de az olyan agyament és ráerőszakolt, hogy ilyen elmebetegséget nem feltételezek a kedves kérdezőről.
És akkor elárulnád hogy mi értelme ennek a kacifántos fogalmazásnak?
Ki a fene beszélte rá a magyarokat, hogy ne szaporodjanak? Mellesleg ez nem is igaz. Mert szaporodunk. Sok családot ismerek, ahol 4-5 gyerek is van. Sőt! Olyat is ahol 13. És mielőtt rákezdenétek, nem, nem cigányok. Magyarok. Csak így jött össze. Csak sajnos a többség úgy gondolkodik, hogy ilyen gazdasági helyzetben nem vállal gyereket. Egyes nemzetiségeknél viszont, mint pl. a cigányok, a gyerek ajándék, tehát akkor sem "utasítják vissza", ha nem tudják eltartani. Plusz "bevételi forrásnak" sem utolsó. Jár utána a segély.
Nem mi szaporodunk lassan. Ők szaporodnak gyorsan. (Bár mi is fogyóban vagyunk, de a nyugati országok többségében ez a tendencia és még nem is mi állunk a legrosszabbul.)
Ha a kérdező tényleg erre gondolt, akkor nem csak paranoiás, de tájékozatlan is.
"Akkor kérlek magyarázd el, hogy mire gondol!"
Én elmagyarázom szívesen. A kérdező egy újabb elmeháborodott netnáci, aki egy idióta agybeteg kicsavart elmélettel akarja sugallni azt a szintén idióta agybeteg kicsavart elméletet, hogy igenis külső erők pusztítják a magyart. Nem a börtöntöltelékektől kéne megvonni az internetet, hanem az elmegyógyintézetek lakóitól.
Ez elég merész kijelentés, de lehet benne ráció.
Viszont akkor ezt igazolni is kéne.
Mi nem is szaporodunk, hanem fogyunk :D És elöregedünk :D
Ki fogja megtermelni a nyugdíjakat 10 év múlva? A cigányok akik a kapát csak tömegverekedésnél használják ?:D
Ahhoz hogy tartani lehessen az ország népességét minden családnak legalább 2 gyereket kéne vállalni azonnal !
Nézz be néha a Szex rovatba, 30 éves nők azon filóznak hogy mikor vállaljanak gyereket :D Mire 20 lesz a gyereke, ő már 50 :D
És ez nem náci összeesküvés kedves 22:19 hanem tények.
És én nem hordok le másokat csak mert máshogy merészel gondolkodni mint az agymosottak.
A hedonizmus, nihilizmus azzal jár hogy mindenki a mának él, fő a bulizás stb.Elkényelmesednek az emberek.Ott van az a rengeteg abortusz is.Évente egy városnyi embriót ölnek meg.Mi ez ha nem népirtás, méghozzá sunyi patkány módon.
Népírtás?
És ki által?
A többivel egyet értek, de ezzel az összeesküvés elmélettel nem.
Ez emberi dolog. Civilizációs ártalom. A jólét következménye. Semmi több.
Áttételesen a nagytőkések, zsidók, stb által. Hívhatod ahogy akarod.
Persze a jelenség Nyugat-Európában is jelen van,meg a nyugati életmóddal jár, de itt még rá is segítenek.
Tudod, kell a helyünk másoknak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!