Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy olyan...

Mit gondoltok egy olyan fajírtásról, ahol nem megölik, hanem rábeszélik az eltüntetni kívánt népet arról, hogy nem is igazán kell szaporodnia?

Figyelt kérdés
2010. máj. 30. 21:37
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

Féreg, gyáva, sunyi dolog.

(Én értem csak a kérdezőt vagy ennyi agymosott van? )

2010. máj. 30. 21:47
 12/34 anonim ***** válasza:

"Én értem csak a kérdezőt vagy ennyi agymosott van?"

Akkor kérlek magyarázd el, hogy mire gondol!

Nekem van egy sejtésem, de az olyan agyament és ráerőszakolt, hogy ilyen elmebetegséget nem feltételezek a kedves kérdezőről.

2010. máj. 30. 21:48
 13/34 anonim ***** válasza:
Kínában a túlnépesedés visszaszorítására hozták a törvényt és bebizonyosodott hogy teljesen jó intézkedés volt.
2010. máj. 30. 21:53
 14/34 anonim ***** válasza:
A kérdező valószínűleg a katasztrofális magyar népesedésre gondol.
2010. máj. 30. 22:14
 15/34 anonim ***** válasza:
68%

És akkor elárulnád hogy mi értelme ennek a kacifántos fogalmazásnak?

Ki a fene beszélte rá a magyarokat, hogy ne szaporodjanak? Mellesleg ez nem is igaz. Mert szaporodunk. Sok családot ismerek, ahol 4-5 gyerek is van. Sőt! Olyat is ahol 13. És mielőtt rákezdenétek, nem, nem cigányok. Magyarok. Csak így jött össze. Csak sajnos a többség úgy gondolkodik, hogy ilyen gazdasági helyzetben nem vállal gyereket. Egyes nemzetiségeknél viszont, mint pl. a cigányok, a gyerek ajándék, tehát akkor sem "utasítják vissza", ha nem tudják eltartani. Plusz "bevételi forrásnak" sem utolsó. Jár utána a segély.

Nem mi szaporodunk lassan. Ők szaporodnak gyorsan. (Bár mi is fogyóban vagyunk, de a nyugati országok többségében ez a tendencia és még nem is mi állunk a legrosszabbul.)

Ha a kérdező tényleg erre gondolt, akkor nem csak paranoiás, de tájékozatlan is.

2010. máj. 30. 22:18
 16/34 anonim ***** válasza:
0%

"Akkor kérlek magyarázd el, hogy mire gondol!"

Én elmagyarázom szívesen. A kérdező egy újabb elmeháborodott netnáci, aki egy idióta agybeteg kicsavart elmélettel akarja sugallni azt a szintén idióta agybeteg kicsavart elméletet, hogy igenis külső erők pusztítják a magyart. Nem a börtöntöltelékektől kéne megvonni az internetet, hanem az elmegyógyintézetek lakóitól.

2010. máj. 30. 22:19
 17/34 anonim ***** válasza:

Ez elég merész kijelentés, de lehet benne ráció.

Viszont akkor ezt igazolni is kéne.

2010. máj. 30. 22:25
 18/34 anonim ***** válasza:

Mi nem is szaporodunk, hanem fogyunk :D És elöregedünk :D

Ki fogja megtermelni a nyugdíjakat 10 év múlva? A cigányok akik a kapát csak tömegverekedésnél használják ?:D

Ahhoz hogy tartani lehessen az ország népességét minden családnak legalább 2 gyereket kéne vállalni azonnal !

Nézz be néha a Szex rovatba, 30 éves nők azon filóznak hogy mikor vállaljanak gyereket :D Mire 20 lesz a gyereke, ő már 50 :D

És ez nem náci összeesküvés kedves 22:19 hanem tények.

És én nem hordok le másokat csak mert máshogy merészel gondolkodni mint az agymosottak.

A hedonizmus, nihilizmus azzal jár hogy mindenki a mának él, fő a bulizás stb.Elkényelmesednek az emberek.Ott van az a rengeteg abortusz is.Évente egy városnyi embriót ölnek meg.Mi ez ha nem népirtás, méghozzá sunyi patkány módon.

2010. máj. 30. 22:39
 19/34 anonim ***** válasza:
53%

Népírtás?

És ki által?

A többivel egyet értek, de ezzel az összeesküvés elmélettel nem.

Ez emberi dolog. Civilizációs ártalom. A jólét következménye. Semmi több.

2010. máj. 30. 22:42
 20/34 anonim ***** válasza:
37%

Áttételesen a nagytőkések, zsidók, stb által. Hívhatod ahogy akarod.

Persze a jelenség Nyugat-Európában is jelen van,meg a nyugati életmóddal jár, de itt még rá is segítenek.

Tudod, kell a helyünk másoknak.

2010. máj. 30. 22:49
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!