Mit gondoltok egy olyan fajírtásról, ahol nem megölik, hanem rábeszélik az eltüntetni kívánt népet arról, hogy nem is igazán kell szaporodnia?
Figyelt kérdés
2010. máj. 30. 21:37
3/34 anonim válasza:
Kínában már kipróbálták. Büntették azokat,akiknek kettőnél több gyereke volt. Nem tudom,hogy még ez él-e ma is?
4/34 anonim válasza:
Kínában még most is van törvény, bár más a városi és falusi lakosságnál. De ez miért népírtás???
5/34 anonim válasza:
"Kínában már kipróbálták. Büntették azokat,akiknek kettőnél több gyereke volt. Nem tudom,hogy még ez él-e ma is?"
ekkora hülyeséget:)
aki egynél kettővel több gyereket szült, attól bizonyos mértékben megvonták a szociális juttatásokat a gyerekre, gyes, gyed ilyesmik.
6/34 anonim válasza:
Ugye ez csak egy vicc. Hahaha.
És szerinted csak a te két szép szemedért megteszik?
Ha meg erőszakosan kényszeríted rá őket, vagy pl. ugyanazt a módszert veted be ellenük, mint a kínaiak, az diszkrimináció, mert csak mondjuk a horvát kisebbségre érvényes, a magyarokra nem. Ez rasszizmus, aranyapám.
7/34 A kérdező kommentje:
Például itt Európában nagyon jól megyek a tőzsgyökös európaiak ellen, akkor hát miért ne működne?
2010. máj. 30. 21:45
8/34 A kérdező kommentje:
negyon jól megy*
2010. máj. 30. 21:45
9/34 anonim válasza:
Parancsolsz?
Ebből a mondatodból egy szót sem értettem.
10/34 anonim válasza:
Kit értesz törzsgyökeres európai alatt?
És egyébként is, hol beszéltek rá embereket, hogy nem kell szaporodni? Mondj egy példát!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!