A liberálisok miért nácizzák le azokat, akik zsidó befolyásról beszélnek, miközben ők orosz befolyástól rettegnek. Nem képmutatás ez?
A 444 Farage-ot a világ legnagyobb idiótájának nevezi, mert az Amerikában lévő Izraeli lobbi ellen beszél, ami nem valami összeesküvéselmélet, hanem tény.
Közben a 444-en naponta 3-4 cikk jelenik meg az orosz befolyásról. Szerintük miért csak az egyikről lehet beszélni?
ez az orosz befolyástól rettegés a politika egyik legnagyobb parasztvakítása. Amikor gyurcsány pózolt putyinnal, akkor a mostani rettegők azt realista bölcs geopolitikának tartották, és a fidesz tombolt ellene. Az azóta eltelt 10-12 évben ez megfordult, ha tippelnem kell ez kb. 2010 májusában történt meg.
Az usa-ban működő Izrael-párti lobbi ereje mindenki előtt ismert, azt letagadni badarság. Az viszont meglepőbb, hogy az orosz befolyástól rettegők valamiért soha nem figyelik olyan árgus szemekkel az usa befolyásolási kísérleteit. Mert ugye tudjuk, hogy az usa olyan nagyon nagyszerű és demokratikus, hogy soha nem próbálja meg más országok ország belpolitikai viszonyait sem befolyásolni...
Mea culpa, én nem a 444-en töltöm az életem, hogy utána róluk írjak ki kérdéseket, csak nem ezt linkelted az elején.
De a 444.hu szerintem köszöni az ingyen reklámot, én most miattad olvastam el pár írásukat, pedig amúgy nem szoktam nézni a portált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!