Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ti mennyire féltek az oroszokt...

Ti mennyire féltek az oroszoktól, Oroszországtól és miért?

Figyelt kérdés

2017. máj. 7. 20:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
5%
Mért kéne félnünk? Ők a testvéreink. A németektől jobban félek, az hülye egy népség.
2017. máj. 7. 20:12
 2/12 anonim ***** válasza:
79%

Csak annyira, mint a migránsoktól, az EUtól, a németektől, Sorostól, a liberálisoktól, a melegektől és az Illuminatitól.

Annyi mindentől kell már féljek, hogy inkább szarok az egészre, és élem az életem boldogan ezek nélkül..

2017. máj. 7. 20:14
 3/12 Fatal_3rror_ ***** válasza:
79%
Semennyire, van elég dolgom félelem nélkül is.
2017. máj. 7. 20:15
 4/12 anonim ***** válasza:
79%
Csatlakozok az előttem szólókhoz...
2017. máj. 7. 20:19
 5/12 anonim ***** válasza:
73%
Nem félek tőlük, csak egészségtelenül nagynak tartom a befolyásukat. Kisebb a GDP-jük, mint Olaszországnak vagy Dél-Koreának, de mindenki úgy tesz, mintha Oroszország lenne Európa egyik legfontosabb nagyhatalma. Annyi a nagy tehetségük, hogy maradt egy rakat fölösleges bombájuk a hidegháborúból, meg van olaj és gáz a földjük alatt.
2017. máj. 7. 20:27
 6/12 anonim ***** válasza:
31%
Én pl félek hogy elzárják a gázt és vehetek villanytűzhelyt.
2017. máj. 7. 20:32
 7/12 anonim ***** válasza:
68%

Az Oroszok a történelem során nekünk szinte mindig rosszat hoztak, úgyhogy én óvatos lennék velük. Ez a nagy barátkozása Orbánnak Putyinnal is gyanús.

Arról már nem is beszélve hogy Orbán kattant, nemrég még azt kiabálta hogy Ruszkik haza most meg benyalt nekik derékig. Hát! lelke rajta.

2017. máj. 7. 20:43
 8/12 anonim ***** válasza:
50%
Annyira tartanom kellene tőlük?
2017. máj. 7. 20:54
 9/12 anonim ***** válasza:
34%

'Mért kéne félnünk? Ők a testvéreink. A németektől jobban félek, az hülye egy népség.'

Hányszor fogod beröffenteni még a ruszki népség lenni nagy bratyók dumádat? :)

2017. máj. 7. 22:19
 10/12 anonim ***** válasza:
Minek kéne félni tőlük?
2017. máj. 7. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!