Ti hogy üzennétek Putyinnak?
Figyelt kérdés
Talán minden hatóság, aminek a weboldala .gov.hu-ra végződik, az már nem számít elég megbízhatónak és esetleg az adott illető nyelvtudása is problémás.2017. júl. 31. 12:53
2/13 anonim válasza:
Putyin iránti végtelem tiszteletemet nehéz lenne szavakban kifejezni, nem értek a protokolhoz. Ez az ember mind a sportokban, mint a politikában és a katonai / titkosszolgálati munkásságát is megcsillogtatta. Az ember egy nagyon jó üzletember és jó szónok.
Putyin egy életművész és nem tudom mit mondanék neki, ha találkoznék vele. Inkább kérdeznék, hogy mit és hogyan csinált hogy ekkora ember lett belőle. Hajrá!!
3/13 anonim válasza:
Atombombára ráirnám hogy DÁSZVIDÁNNYÁ
4/13 Shai-Hulud válasza:
Én oroszul. Hogy ő is megértse.
Мое послание Путину, что он может понять: Нам пришлось достаточно из русских!
5/13 A kérdező kommentje:
Hát majd jön Magyarországra, de hogy lehetne a magyar hatóságok tudta nélkül ajándékot adni neki?
2017. júl. 31. 15:17
6/13 Shai-Hulud válasza:
Mit szeretnél küldeni neki? C4-et? :-D
7/13 A kérdező kommentje:
Naaa,
csak egy "kis" szovjet párti ajándék.
Robbanó szerük nekik is van!
2017. júl. 31. 15:22
8/13 szántóvető válasza:
már megint jön?donald vagy a vénasszony sem jön ilyen gyakran.no mindegy,a szíjjártó-féle seggnyalók kezdhetnek felkészülni.én a Szovjet zászlóval üzennék neki.remélem lesznek önkéntesek akik sorfalat alkotnak és eléneklik a Szovjet himnuszt mikor látótávolságba kerül.
9/13 A kérdező kommentje:
Szép remények.
Hátha valaki akit ismerek üdvözli majd.
2017. júl. 31. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!