Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A stop.hu miért személyeskedik...

A stop.hu miért személyeskedik? Miért osztogat tanácsokat? Kérdezte valaki az oldal véleményét?

Figyelt kérdés

[link]

Amúgy nézzétek meg ki írta meg a cikket, alul, szerző :D NAgy poén xD

2010. máj. 30. 16:27
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Nekem pont elég ha felrakják a videókat/képeket. Az már úgy ahogy mondható bizonyítéknak.

De pl. az Index mivel támasztotta alá hogy Morvai a mentelmi joga mögé bújt? Segítek: sehogy. Csak leírt valamit, amit "hallott" valakitől, pont a kampány előtt 2-3 héttel. Biztos véletlen. Ezt is agymosásnak hívják.

Mellesleg pl. a cigányok már belém is kötöttek már, nem is egyszer, nem is ugyanaz az ember, szóval én már ismerem a cigányokat, hogy teljesen másképp szocializálódtak. Pl múltkor kint voltam a sportpályán egy maximum 4 éves cigány kislány azt ordította nekem hogy megver, ha nézem a bátyját:D

Na képzelheted ki a hibás...

2010. máj. 30. 17:29
 12/17 anonim ***** válasza:

és a Morvai hogy bizonyítja az ellentetjét.

Ja és hallottál photoshop-ról meg vágásról?Miután a családom több tagja is foglakozik vele ezek után mondom nyugodt szívvel...hiszem ha látom,de élőben.

2010. máj. 30. 18:09
 13/17 A kérdező kommentje:
Nézz le pár napra Borsod megyébe, az inkább cigánylakta falukba. Vagy akár menj be egy börtönbe, (bár ilyet nem lehet gondolom), 90%-uk cigány. Ez tény. Szóval. én már a saját bőrömön is éreztem, mint írtam, szóval én simán kinézem akármelyik cigányból, hogy amikor rájön a 24 óra elkezd verekedni, meg gyilkolászni.
2010. máj. 30. 18:16
 14/17 anonim ***** válasza:
N gratulálok megint előjött a téma...nem hiszem el hogy nem unjátok még...ne aggódj én a fehér bőrű emberekből is kinézem...Ennyi erővel felhozhatnám hogy aki több kilós térkövet dobál az bármire képes.....
2010. máj. 30. 18:32
 15/17 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy ti nem láttok elég cigányt. és nem láttok mindenféle cigányt. Nem tudjátok felmérni milyen válságosak. Valamit kezdeni kell velük. Mivel én nap mint nap találkozok velük, bár mostanában nem kötnek belém, tudom milyenek igazából.

és nem azt mondom hogy minden cigány ilyen, mert ismerek egyetemista cigányt is...csak ti ugye ezt reflexből rávágjátok az emberre, hogy náci. Gondolkozzatok el kicsit, és higyjetek már, mert több millió ember tudja hogy a cigányok nem kenhetők kenyérre, ha érted mire gondolok.

2010. máj. 30. 18:51
 16/17 anonim ***** válasza:

Hát találkozok cigánnyal eléggel.Molesztáltak már fuxos mercis köcsögök éjszaka a sötét utcán.

Deee azt kikérem magamnak hogy nácizok...ezt a szót töri órán kívül nem ismerem.

2010. máj. 30. 19:27
 17/17 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem pont rád gondoltam, de elég sok ember más érvet nem tud mondani, csak hogy fasiszta vagyok meg újnyilas. Esetleg náci.
2010. máj. 30. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!