A Jobbikosok most lejáratták magukat zagyva György miatt?
2010. máj. 30. 11:31
21/29 A kérdező kommentje:
2010. máj. 30. 12:09
22/29 anonim válasza:
Na, erről nem tudtam. Nem szoktam ilyen szennyoldalakat nézni. Olvasom, hogy kizárták. Köszönöm, nekem ennyi elég is. Azt a pillanatot várom, mikor Csintalant, a nagy volt MSZMP-s megmondóembert fogják kizárni a HírTV-ből.
23/29 anonim válasza:
A Jobbikkal tényleg az egyik nagy probléma, hogy mindenféle söpredéket bevesz a sorai közé és egyáltalán nem válogat.
Még a végén tényleg egy lufi lesz belőle, amit túlságosan gyorsan felfújnak és kipukkad az egész.
24/29 anonim válasza:
Azért kell majd a Jobbik elnökségének egy "szűrőrendszert" felállítaniuk. Most, hogy beindult a szekér, sok lehet a potyautas.
25/29 A kérdező kommentje:
A Jobbik sem egy szent ahogy sokan azt hiszik, sokan álomvilágban élnek. Az mszp-ből alakult át a jobbik.
2010. máj. 30. 12:38
26/29 anonim válasza:
"Az mszp-ből alakult át a jobbik."
Akkor hogy lehet, hogy a jobbikosok nagy része Orbán (MSZP ellen létrehozott) polgári köreiben viribelt még néhány évvel ezelőtt???
27/29 anonim válasza:
Akkor az hogy lehet, hogy én 98 óta a 2009-es EP választásig mindig a Fideszre szavaztam?
Honnan vetted ezt a baromságot?
28/29 anonim válasza:
nem kellett volna valamelyik idiótának beszólnia neki
teljesen jól reagált Gyula
29/29 anonim válasza:
Videót megszüntették vége a műszaknak szopd ki Orbán cigánybarna faszát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!