A kereskedelem szándékosan hergeli a keresztényeket?
Figyelt kérdés
Lidl eltüntei a jelképeket. Aztán a nestlé is.
vagy Pl. aug. 30án elkezdik a karácsonyi dolgokat árulni, ezáltal az advent időszakra sokaknak már elege lesz az egészből.
Nem lehet mondjuk közömbös képeket kitenni, amireől nem kell semmit retusálni?
Szerintem ha hülyék is, azért nem annyire, hogy ne szándékosan tennék. De mi a céljuk vele?
2017. okt. 18. 18:14
11/16 anonim válasza:
"Nem kell azokat hergelni. Maguktol is minden füszál mögött egy támado gonoszt vizionálnak maguknak. (Te is erre vagy példa.)"
Te inkább menj rettegni a sarokba a gaz nácifasisztáktól, meg a 23 millió román bevándorlótól, okoska! ;P
12/16 anonim válasza:
szerintem soros állhat a háttérben, el akarja tüntetni a kereszténységet és helyére behozni a gazdasági menekülteket! Ne hagyjuk kedves barátaim!! 2018 CSAKAFIDESZ
13/16 A kérdező kommentje:
Ok, 12-es, akkor németországban is a fideszre fogunk szavazni. Ja, mégsem, itt más pártok vannak.:DDD
2017. okt. 22. 12:15
14/16 anonim válasza:
vicceltem de az a baj, hogy sok ember ilyen itthon...Amúgy köszi, hogy kimentél most legalább van mindenkinek munkája egyre több pénzért :) Jó, hogy ilyen kalandvágyóak az emberek hogy kimennek :) (ez is vicc)
15/16 A kérdező kommentje:
14: értem én a viccet, de én tényleg kalandvágyból léptem jóval 2010 előtt. Csak látom hogy 2011-óta akámilyen messze vagyok, bárhol hallok magyart úton útfélen. Gondolom őket más motiválta.
2017. okt. 22. 19:01
16/16 anonim válasza:
Nem kell szándékosan hergelni őket, maguktól is be tudnak zizzenni teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!