Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha Magyarországon nem történt...

Ha Magyarországon nem történt volna meg a holokauszt, manapság menyivel lenne nagyobb a zsidók számaránya?

Figyelt kérdés
tudom hogy ez rendkívül érzékeny téma, de ez csak mint érdekesség kérdezem. Úgy tudom 200 000 zsidót vittek ki tőlünk, azoknak manapság már lenne gyerekük vagy unokájuk stb arra lennék kíváncsi ha nem történik meg ma mennyien lennének kb.
2017. okt. 16. 00:09
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
a származásra gondoltam. A vallásosság tudom hogy nem mérhető mert ki tudja nem keresztelkednek e ki vagy lesznek ateisták az eltelt idő alatt
2017. okt. 16. 16:31
 22/26 anonim ***** válasza:
46%

Szemet vagy elozo, megis valaszolok:

1. Ha egy zsido kerdez a holokauszttal kapcsolatban, akkor nem IGY kerdes.

2.Egy zsido nem a GYIK-hoz fordulna holokauszttal kapcsolatos kerdesevel.

3. A kerdesbol vilagos, hogy a kerdezo egy csomot filozott azon, hogy HOGYAN es MIT kerdezzen. Ot ugyanis a kerdes egyaltalan nem erdekli. Neki az a fontos, hogy legyen holokauszt tema, hogy lehessen arrol panaszkodni, hogy a zsidok "abbol elnek".

2017. okt. 16. 21:17
 23/26 anonim ***** válasza:
67%
#23 nem tudom, honnan veszed, hogy rosszindulatból tették fel a kérdést, és miért akarna panaszkodni.
2017. okt. 16. 22:54
 24/26 anonim ***** válasza:
Egy kerdesnél mért fontos ki tette fel, hogy lehessen zsidulni?
2017. okt. 17. 09:24
 25/26 A kérdező kommentje:
tényleg nem vagyok zsidó ez igaz. de nem rosszindulatból kérdeztem.
2017. okt. 18. 19:55
 26/26 anonim ***** válasza:

Ha jol tudom definicio szerint holokauszt-tagadasnak minosul az is, ha valaki a holokauszt korulbeluli 6 millios aldozatszamat nem fogadja el.

Az a srac aki itt azzal jott, hogy 300 ezer koruli zsido aldozatszama volt a holokausztnak, es ezt azzal az egyebkent okos embertol jovo, eszveszejtoen megteveszto matematikai szamolassal bizonygatta, amelyet mar nehany szelsojobbos oldalon lattam, es amit gondosan levezetett, nos: valoban nem egy halaltabor volt. Nem egy krematorium mukodott. Nem egyenkent egettek holttesteket. Es a legnagyobb poen, hogy a tobbezer emberes hullahegyek es tomegsirok megis mitol keletkeztek? Kerdezem...

Attol, hogy (VALOBAN) nem birtak a krematoriumok a hihetetlen aldozatszamot elegetni, es az egesz kicsuszott az iranyitas alol. Szoval abszolute igaza van annak a csavonak: bizony, nem birtak el a krematoriumok az orankenti tobbszaz halottat, de lefelejti hogy bizony ez bizonyitva is lett es hullahegyekben meg tomegsirokban vegzodott, hatalmas jarvanyokban a rohado holttestek miatt (amiket a krematoriumok nem egettek el mert nem birtak ugyebar - csak hangsulyozom a sracnak), amiben ugye meghalt Anne Frank (hastifuszban).

Ergo ennek a sracnak aki egyelore nem tudja hogy holokauszttagado, uzenem, hogy a matematikai szamolasaval nem a holokauszt 6 millio aldozatara cáfolt rá, hanem levezette, hogy miert tortek ki akkora jarvanyok, amekkorak, es hogy miert latunk annyi holttestet, ha beirjuk a google-ba hogy bergen belsen. Azert, mert meg a nacikat is meglepte, milyen hatasos a szerkezet. Egy ido utan mar gyilkolni sem kellett, mert beindult a hastifusz.

Igyhogy lehet szokni a hatmilliot. Senkinek sem erdeke tobbet mondani. 15 millio zsido pedig hidd el nem lenne kepes elhitetni egy hamis szamot az egesz vilaggal, mert akkor vagy zsenik a zsidok, vagy buta a vilag. Ez egy olyan szam amit egyszerubb elfogadni es lapozni. A nemetek hihetetlen mocskos modon de 6 millio zsidot lekeszaroltak, szisztematikus, eltervezett modon. Gyakorlatilag tudomannya fejlesztve az emberirtast.

Nagyon sajnalom ha most tyukszemre leptem, de a holokauszttagadas a szamomra fobenjaro bun. Egy (nem regen tortent - 70 eve, meg epnek tulelok... ez nem tortenelem egyelore) problema asztal ala soprese, amibol igy latszik nehanyan nem tanultak.

2017. okt. 24. 01:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!