Miért akarják szélsőjobbosok harmadik világháború legyen? Ha kitörne háború, akkor miért lenne jó nekik?
Figyelt kérdés
Olvasni szoktam magyar meg külföldi angol nyelvű weboldalakat. Azt vettem észre általában jobbikos/fideszes meg külföldi szélsőjobbok nagyon akarják ezt a 3-dik világháborút. Ha kitörne háború, akkor miért lenne jó nekik? Nekik az a egyetlen érvük, akkor ők kemény csávóként megtudják ölni az alsóbbrendű ellenségeket.
Ez nem provokáció kérdésnek írtam ki.
2017. szept. 21. 11:23
11/19 anonim válasza:
#10 az "úgy kezdődött, hogy visszaütött" - elve alapján gondolja:D
12/19 anonim válasza:
41%-os ma valami egészen durván tolja a kretént. Verseny van az irodában, hogy ki tud nagyobb baromságot beírni, vagy mi?
13/19 anonim válasza:
Szerintem a 40-est is hozzá csaphatod.
14/19 anonim válasza:
Tudnál egy linket küldeni Jobbikos médiából?
15/19 anonim válasza:
Háborúra szükség van.
A pacifizmus ostobaság,
Az erős legyőzi a gyengét és uralkodik felette.
Így van ez a életben.
ez a természet rendje.
A háború mindig kegyetlen, de az élet is az.
Az erős érvényesül.
16/19 anonim válasza:
15-ösnek valami háborús övezetben kéne laknia.
17/19 anonim válasza:
15, Akkor öcsém: Irány Moszul vagy Kelet-Ukrajna
18/19 anonim válasza:
Ma már a pacifizmus nem ostobaság #15, mert a harc már nem az a harc, ami egykor egy heroikus küzdelem volt, amikor harcos állt szemben a harcossal és baj-vívott. Polgári lakosságot, nőket, gyerekeket, harcképteleneket letarolni, pusztítani, bombázni - nem hősies, hanem aljas. Sajnos, erre tart a világ - maradnak az brutális, aljas gazemberek- a szelídek meg elmennek. Kár ezért a szép világért.
19/19 anonim válasza:
'Akkor öcsém: Irány Moszul vagy Kelet-Ukrajna'
Az viszont már nem tetszene neki, ha egy aknagránát levinné valamelyik végtagját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!