véget se ért a második! de nyugi szent orbánunk megvédi a hazát !!!
2017. jún. 30. 21:09
2/9 anonim válasza:
Nem ,mert Szeptemberben világvége.
2017. jún. 30. 21:09
3/9 anonim válasza:
Ha minden alkalommal kitört volna a világvége vagy a harmadik világháború amikor neten megjelent erről egy cikk,akkor és a 18 évem alatt már minimum 30-40-szer meghaltam volna:D
Ne higgy el mindent amit a neten olvasol, baromság a nagy része. Bár a muszlimok mellett esélyes pár éven belül egy nagyobb vallásháború kitörése, ami talán világméretű is lehet, de semmi sem biztos.
Azzal meg nem vagy előrébb hogy idegeskedsz. Éld az életed, élvezd minden percét és ne gondolj ilyenekre, az idegeskedéssel csak a saját idődet rabolod, úgysem segíthetsz ezzel a helyzeten:D
2017. jún. 30. 21:11
4/9 anonim válasza:
Remélem, szeretnék már halott lenni. Én örülök, ha háború lesz, legalább kiszabadulok a hús börtönéből. Az egész világot börtönnek érzem és szabad akarok lenni, mint Smith ügynök a Mátrixban.
2017. jún. 30. 21:14
5/9 anonim válasza:
Már zajlik csak most nem hadüzenettel és bombázással indul, hanem egészen új eddig nem ismert módon.
2017. jún. 30. 21:14
6/9 EagleHUN válasza:
Pont annyi esély van rá mint tavaly tavalyelőtt volt vagy épp 2 év múlva lesz.
Amúgy meg ha úgy vesszük már elvileg folyik, nézd meg mi van most a közel keleten.
(A II VH hoz ha hasonlítod ott is egész földrész is kimaradt belőle, pl Délamerika. Persze mindenkit érintett. De most lehet mi maradunk ki és a migráción keresztül leszünk "csak" érintettek benne.)
2017. jún. 30. 21:16
7/9 anonim válasza:
Minden hiteles hírportál megírta, hogy 2017. május 17-én fog kitörni.
2017. jún. 30. 22:06
8/9 anonim válasza:
Arról is olvadhatzál a neten régebben, hogy 2012- ben, itt a világvége és azóta is minden évre jut egy jóslat, " előrejelzés", világvégéről, világháborúról, stb. Persze, lehet, hogy valamelyik majd " bejön", de miért pont ez lenne az " igazi"?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!