Miért akarják szélsőjobbosok harmadik világháború legyen? Ha kitörne háború, akkor miért lenne jó nekik?
Olvasni szoktam magyar meg külföldi angol nyelvű weboldalakat. Azt vettem észre általában jobbikos/fideszes meg külföldi szélsőjobbok nagyon akarják ezt a 3-dik világháborút. Ha kitörne háború, akkor miért lenne jó nekik? Nekik az a egyetlen érvük, akkor ők kemény csávóként megtudják ölni az alsóbbrendű ellenségeket.
Ez nem provokáció kérdésnek írtam ki.
nagyon rossz lenne egy világégés- senki sem akarja, mert az mindennek a végét jelentené már ilyen borzalmas fegyverek mellett.
Amit érzel, az az, hogy elegük van a veszteseknek a győztesek arcátlan pimaszságaiból és bosszút forralnak.
De "hábit" nem akar senki - 2-es is csak fekete viccet sütött el.
Pacifista vagyok, valahogy meg kellene OKOSAN és emberien oldani a feszültségeket.
"Háború után a vesztes bosszút forral, míg a győztes elbutul."
(Nietzsche)
"A szabadság fáját, időről időre, hazafiak és zsarnokok vérével kell öntözni." - Jefferson.
Nem akarunk VH-t, de nyilván szép szóval nem fog elkotródni a 2. utáni győztes, elszemtelenedett háttérhatalom. Ha úgy vesszük, már a II. VH is a patrióták és libsik közt folyt. Az angolok, franciák és amerikaiak feltűnően liberálisak, olyannyira, hogy nemzetük hamarosan megsemmisül a libsi bevándorlás miatt. Mi ezt nem akarjuk. A románok se fogják visszaadni Erdélyt, bármilyen szépen kéred. A gonosz csak az erőszak nyelvén ért.
'Nem akarunk VH-t, de nyilván szép szóval nem fog elkotródni a 2. utáni győztes, elszemtelenedett háttérhatalom. Ha úgy vesszük, már a II. VH is a patrióták és libsik közt folyt.'
Jaj, már megint kezdődik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!