Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ti politika témakörben az...

Ti politika témakörben az alapján pontoztok hogy mennyire válaszolja meg valaki a kérdést, vagy hogy egyetértesz-e vele?

Figyelt kérdés

Elég bosszantó számomra amikor:

1: Valaki nem a kérdést válaszolja meg, csak leír egy véleményt valami oda kapcsolódó témáról, és felpontozzák

2: Pl. ha van egy olyan kérdés hogy "te melyik pártot szereted?", és mindenki leírja a saját pártját, tökéletesen megválaszolja a kérdést, mégis lepontoznak mindenkit

2017. szept. 2. 21:10
 1/10 anonim ***** válasza:
83%

Ott ahol objektív választ lehet adni, ott a helyes választ pontozom föl.

Ahol véleményeket írnak, ott azt pontozom föl ami szimpatikus.

Szerintem mindenki nagyjából így van ezzel.

2017. szept. 2. 21:14
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
Hogy egyetértek-e vele.
2017. szept. 2. 21:20
 3/10 anonim ***** válasza:
32%
Próbálok mérlegelni, ami itt helytálló, ha valakivel nagyon nem értek egyet és szúrja a szemem, de igazságot ír, az is lehúzza az értékelésem.
2017. szept. 2. 21:46
 4/10 anonim ***** válasza:
15%
A pontozással nem kell foglalkozni, sokan a válaszadó százaléka alapján pontoznak. Ezt például jól le fogják pontozni, mert én vagyok a 60%-os libsi, akire nagyon pikkel pár Horthy-imádó, fajgyűlölő fasiszta.
2017. szept. 2. 22:42
 5/10 Estádio de Felchút ***** válasza:
15%
én mindenkit lájkolok!
2017. szept. 2. 23:03
 6/10 anonim ***** válasza:
91%

'Horthy-imádó, fajgyűlölő fasiszta.'

Tisztázzuk már le, hogy Horthy tisztelői nem fasiszták. Fasisztának az olaszokat lehet nevezni. Olyan nehéz ezt megérteni?

2017. szept. 2. 23:20
 7/10 anonim ***** válasza:
Különböző szempontok alapján.
2017. szept. 3. 08:29
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én azt gyanítom, hogy itt a legtöbben érzelmi alapon minősítenek, ami nem lenne baj, ha nem lenne kizárólagos.

Én próbálok objektív lenni, csakhogy az én objektivitásom is szubjektív.

Emberből vagyunk.

2017. szept. 3. 09:03
 9/10 anonim ***** válasza:
A politika kategóriában nincs értelme a pontozásnak. Mindenki a saját pártszimpátiája szerint klikkelget. Nincs benne semmi objektivítás.
2017. szept. 3. 11:28
 10/10 Jeffrey Spender ***** válasza:

#4:

Én csak a saját nevemben tudok nyilatkozni, de szerintem mások is téged a következők miatt mínuszoznak:

- Lenéző, jól megmondó stílusban válaszolgatsz

- Egy jelzős vagy tőmondatos "érveléssel" "dolgozol"

- A keresztkérdéseket mintha szándékosan kerülnéd, ha néha válaszolsz, akkor is csak az egy jelző / tőmondat ismétlésére telik

- Ha linkelsz, akkor is valami szélsőséges oldalra hivatkozol, mint pl. az Amerikai Népszavára, ilyen alapon mi, jobbosok is hivatkozhatnánk a 888-ra / Magyar Időkre / vagy valami echte szélsőjobbos lapra

- Fejlődésképtelen vagy, többszöri cáfolat után lelkesen tolod ugyanazt a lejáratódott mantrát.

2017. szept. 4. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!