Ti politika témakörben az alapján pontoztok hogy mennyire válaszolja meg valaki a kérdést, vagy hogy egyetértesz-e vele?
Elég bosszantó számomra amikor:
1: Valaki nem a kérdést válaszolja meg, csak leír egy véleményt valami oda kapcsolódó témáról, és felpontozzák
2: Pl. ha van egy olyan kérdés hogy "te melyik pártot szereted?", és mindenki leírja a saját pártját, tökéletesen megválaszolja a kérdést, mégis lepontoznak mindenkit
Ott ahol objektív választ lehet adni, ott a helyes választ pontozom föl.
Ahol véleményeket írnak, ott azt pontozom föl ami szimpatikus.
Szerintem mindenki nagyjából így van ezzel.
'Horthy-imádó, fajgyűlölő fasiszta.'
Tisztázzuk már le, hogy Horthy tisztelői nem fasiszták. Fasisztának az olaszokat lehet nevezni. Olyan nehéz ezt megérteni?
Én azt gyanítom, hogy itt a legtöbben érzelmi alapon minősítenek, ami nem lenne baj, ha nem lenne kizárólagos.
Én próbálok objektív lenni, csakhogy az én objektivitásom is szubjektív.
Emberből vagyunk.
#4:
Én csak a saját nevemben tudok nyilatkozni, de szerintem mások is téged a következők miatt mínuszoznak:
- Lenéző, jól megmondó stílusban válaszolgatsz
- Egy jelzős vagy tőmondatos "érveléssel" "dolgozol"
- A keresztkérdéseket mintha szándékosan kerülnéd, ha néha válaszolsz, akkor is csak az egy jelző / tőmondat ismétlésére telik
- Ha linkelsz, akkor is valami szélsőséges oldalra hivatkozol, mint pl. az Amerikai Népszavára, ilyen alapon mi, jobbosok is hivatkozhatnánk a 888-ra / Magyar Időkre / vagy valami echte szélsőjobbos lapra
- Fejlődésképtelen vagy, többszöri cáfolat után lelkesen tolod ugyanazt a lejáratódott mantrát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!