Természetesen a Jobbikra.
Mert ők magyarok.
Jobbik.
Alapvetően mérsékelt jobboldali vagyok.
Fideszt, MSzP-t, DK-t utálom. 2017-ben már unalmas a "ne Soros nevessen a végén", meg a "fizessenek a gazdagok" féle demagóg marhaságok.
Jobbikkal legtöbb dologban egyet is értek, habár nem mindenben. Mindenesetre jó húzás volt hogy a szélsőséges félnótásoktól megszabadultak, és már sokkal européerebbek és józanabbak mint a Fidesz (!).
Ott van még az LMP, de egy zöld liberális párt olyan kérdésekre ad választ, aminél jóval fontosabb kérdések is vannak egyelőre. Maradjon meg az LMP másodlagos pártpreferenciának.
Kis pártokra meg addig nem akarok szavazni, amíg csak elveszne a szavazatom.
Fidesz-KDNP
Jelenleg a rendszerváltás óta csak ők tudtak valamit alkotni az országban, most lehet hogy ide mondják, hogy lopnak, de az összes magyarországi párt szerintem ránézne a zsebére, ha kormánypárt lenne. Ha az MSZP maradott volna kormányon, akkor egy görögországi vagy annál lejjebb lévő szinten lennénk. Jobbikban csalódtam és úgy gondolom, hogy nem érdemlik meg a szavazatomat. A liberális pártokról meg meg van a véleményem. Ha úgy lenne, akkor a NÉP pártnak adnám a szavazatomat, de ők még nem tudtak semmit sem letenni az asztalra, és elöbb megnézném mit tudnának alkotni.
"Ha az MSZP maradott volna kormányon, akkor egy görögországi vagy annál lejjebb lévő szinten lennénk."
Én is Jobbik és LMP párti vagyok, de ne legyünk már hülyék, pont akkor lennénk Görögország szintjén, ha a Bajnai nem csinált volna megszorításokat. Csinálhatta volna azt is, hogy hagyja elszállni a költségvetési hiányt és az államadósságot. Hozzá kell tenni a Fidesz is csinált megszorításokat, csak arra már senki sem emlékszik, mert a Bajnai elvégezte a "piszkos munkát".
"most lehet hogy ide mondják, hogy lopnak, de az összes magyarországi párt szerintem ránézne a zsebére, ha kormánypárt lenne."
Igen, ez a magyar közélet diszkrét (anti)bája. Nem a jobbra szavazunk, hanem a kevésbé rosszra... De ez csak az én véleményem, ezért esik nehezemre elmenni bármilyen szavazásra is.
Majd tavasszal meglátjuk, ha kiderül hogy kik indulnak egyáltalán és milyen programmal.
Olyanra biztosan nem fogok szavazni, aki korábban már volt hatalmon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!