Eléggé kiakadtam ezen: "Davis-t 1982-ben egy terhes nő és két gyermeke megölése miatt ítélték halálra. Utolsó vacsorájára homárt, sült krumplit, rántott garnélát, kagylót, fokhagymás kenyeret és sört kért."
Arra nagyon kíváncsi lennék hogy itt nálunk 1957-és 62,63 között akikek kivégeztek mit kaptak utolsó este enni. Miért vagyok rá kíváncsi? Mert mikor kihantolták a tömegsírt arccal
lefelé voltak beledobálva és tüskésdróttal volt összekötve a kezük. Ennyire félt a friss hatalom tőlük?
2017. júl. 29. 12:17
22/29 anonim válasza:
A gyilkos megérdemli az itéletet,de ezen a földön mindenki szeret enni,miért nem engedhetnénk meg neki is,hogy eldöntse?
2017. júl. 29. 12:22
23/29 anonim válasza:
YouTube ön van egy halálbüntetésről szóló amcsi doki film. Tök menő dolgok vannak benne hogy Texasban már eltörölték ezt de egyébként mindez csak béltartalom lesz a boncasztalon. Eddig egy kaja lett séf elmondása szerint megemésztve amit ő evett meg( okára nem emlékszem vissza kéne néznem miért) és nagyon ízlett neki mert rég engedhetett meg magának ilyen ételt. De hogy egyébként nyomik az elítéltek hiszen fekete tengeri kaviárral kéne kérniük azt tök lassan szereznék be. Volt hogy valakinek odaégették de a feszített tempó miatt nem lehetett elölről kezdeni. Persze úgy emlékszem egy csomó minősíthetetlen kommentelő volt aki szerint a nyilatkozók elmebetegek és sokkal inkább lennének a halálra ítélt társaságában... nem linkeltem de szerintem megtaláljátok
2017. júl. 29. 13:47
24/29 anonim válasza:
Úgy tűnik, egyelőre én vagyok itt az egyetlen, aki egyetért veled. A sorozatgyilkosok a szememben kiiratkoztak a Homo sapiens fajból, nem ejtek értük könnyet sem akkor, ha kivégzik őket, sem akkor, ha előtte nem kapnak viperaepét, belugakaviárt vagy cápauszonylevest. Hatalmas luxus bármennyit is költeni arra, hogy kényelmesebb legyen nekik a börtönélet.
2017. júl. 29. 18:44
25/29 anonim válasza:
#24 Vajon a környezetünk tönkretétele nem-e számít gyilkosságnak?
2017. júl. 29. 20:55
26/29 anonim válasza:
A jövő generáció életterét tesszük tönkre, és látszólag senkit sem érdekel különösebben.
2017. júl. 29. 20:56
27/29 anonim válasza:
A "kényelmes börtönnel " nem értek egyet, szigorúan , kemény munkát kéne végezniök, és visszaállítanám a halálbüntetést is.
De elgondolkodtam most ezen az utolsó kívánság dolgon, és az merült fel, hogy tkp. megnehezíti a bűnöző helyzetét - mert pont amit szeret, amit kedvel, amihez kötődik, attól nehéz elválni a halál pillanatában. Így ha megkapja a kívánságát - még nehezebb a tudat.
2017. júl. 29. 22:27
28/29 szenes43 válasza:
A Kozma utcai börtön legbelső udvarán voltak a betonban lukak. Hajnalban húzta ki a kijelölt ember a bitófát és állította bele a lukba. Ezt a hangot visszhangozta az udvar amint a vasalt végű eszköz végig csörömpöl a betonon. Vajon a cellába mit érezhettek az elítéltek hogy most ki következik? Ugye annak akire sor került talán nem is a finom falatok jutottak a hang hallatán eszébe?
2017. júl. 30. 08:47
29/29 anonim válasza:
ó,28...
"Borzongva hallom, a hasábok hogy zuhognak;
ha vérpad épül, az sem ád ily hangokat.
Lelkem torony, amely lassankint összeroskad
az ostromgép nehéz ütései alatt.
S úgy tetszik, míg ez a kopogás sír alattam,
hogy koporsót szegez itt valahol az ács…
Kié lesz? Hogy siet! — Tegnap nyár volt; ma ősz van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!