Örülsz neki vagy nem, hogy európainak születtél? Miért? Ha nem, akkor hova születtél volna szívesebben?
Figyelt kérdés
Olyan válaszokat nem fogadok el, hogy "nem európai vagyok, hanem magyar", mivel Magyarország kulturálisan és földrajzilag Európa része, akár tetszik, akár nem tetszik a mai európai vagy EU-s politika.2010. máj. 22. 18:27
32/47 anonim válasza:
én örülök neki hogy a történelmileg legősibb földrészre születtem
legalább nem vagyok önző amcsi, dél-amerikai drogbáró, afrikai tömeggyilkos diktátor
nem élek a kelet-ázsiai tömegnyomorban
ha nem ide születtem volna, akkor még ausztráliát tudnám elképzelni, ott elég nyugis az élet, vagy annak látszik
34/47 anonim válasza:
büszke vagyok hogy magyar vagyok :)
aki meg nem az az nem is tudom forduljon fel :D
35/47 anonim válasza:
"lehet lepontozni"
magatokat közösítitek ki...
36/47 anonim válasza:
Úgy nézem a turbómagyarok mindenkit lepontoztak aki nem azt írta, hogy "örülök, hogy magyar vagyok", aminek persze semmi köze az eredeti kérdésre.
37/47 anonim válasza:
"turbómagyarok"
én nem pontozok le senkit :)
de ez dicséret bóknak veszem :)
éljen Magyarország :)
38/47 BlackSword válasza:
Azért jó, hogy magyarok vagyunk, meg minden... Én pl örülök hogy magyar vagyok, de mondjuk anno egy skandináv, egy kanadai, egy ausztrál, vagy egy olasz ellen sem tiltakoztam volna, ha lehetett volna választani...
39/47 anonim válasza:
Én nagyon örülök hogy itt, Magyarországon vagyok, hogy magyar vagyok, hogy európai vagyok!! :D
40/47 anonim válasza:
szerintem azokat pontozzák le akik büszkék hogy magyarok
érdekes...
sok hazátlan bunkó :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!