Örülsz neki vagy nem, hogy európainak születtél? Miért? Ha nem, akkor hova születtél volna szívesebben?
" "66"
is hamar 0 zott :)"
ilyen mentalitással?:D
én nem csodálkoznék...
neharagudj, nem regisztráltam újra:) az előző válaszokat el sem olvastam, tehát nem tudom miről van szó.
nincs hazám, és? a hazámnak a lakásomat tekintem, és az lényegében mindegy melyik országban van, amíg jól érzem ott magam.
egyébként a "talán el is mehetnél innen"-re a válaszom: ez úgy kb egy éven belül meg is fog történni (franciaország a cél). más nyelveket beszélnek máshol? jaigen, beszélek angolul, franciául, olaszul pedig nemsokára kezdek el tanulni, utána pedig folytatom a japánt.
persze aki igazi magyar az marad szépen itt a fenekén és szidja tovább a politikát, a rendszert meg nemtudom még mit...(hozzáteszem nem politikai okai vannak az elköltözésemnek:)
"persze aki igazi magyar az marad szépen itt a fenekén és szidja tovább a politikát, a rendszert meg nemtudom még mit'"
ki szidja?
mszp eltűnik a sok korrupciótól
szdsz nincs
fidesz talán helyreteszi a dolgokat és van egy jobbik is :) ami képviseli a magyarokat
neked meg jó utat :)
csak ne hogy felgyújtsák az autódat (ha lesz) a négerek ha elkezdenek tüntetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!