A Facebook szándékosan blokkolja a kuruc infos linkeket. (nem engedi elküldeni másoknak üzenetben a cikkeket például) ezzel nem hoz verseny előnybe más híroldalakat? Ez szabályos?
Figyelt kérdés
Ezt nem érzem fernek semmilyen szempontból,én szeretek több csatornából tájékozódni mert minden politikai tömb a saját igasságát hangoztatja. A liberális média ezt mondja, a fideszes azt, a kuruc info pedig egy harmadik megközelítési forma és szerintem az igásság ezeknek az összessége.2017. júl. 14. 23:02
11/14 A kérdező kommentje:
igen pont ez az manapság a facebook megkerülhetetlen tényező a kapcsolat tartásban az információ szerzésben biztos. Ha egyoldalúan bármit letilthatnak ami nekik nem tetszik akor a nagy liberális eszmék amiket sok esetben képvisel csak hazugság.
2017. júl. 15. 12:55
12/14 anonim válasza:
De csinálhat.
Amúgy tényleg ekkora kretén vagy? Írj a "kuruc"-ba vagy elé egy felesleges betűt, a másik meg kiveszi. Feltéve, ha a kuruc olvasói tudnak egyáltalán olvasni.
13/14 anonim válasza:
"A Facebook egy magán cég, olyan szabályzatot talál ki magának, amilyet akar. Tehát igen, szabályos."
Értem.
Nyitok is egy éttermet maholnap, de kitiltom belőle a cigányokat, a melegeket, a gyári munkásokat, az ügyvédeket, a Fidesz-szimpatizánsokat és a lombikprogramot támogatókat.
Meglátjuk, micsoda sikerem lesz.
14/14 A kérdező kommentje:
Manapsag furran ertelmezik a szólas szabadsagot az teny.
2017. szept. 12. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!