A Facebook szándékosan blokkolja a kuruc infos linkeket. (nem engedi elküldeni másoknak üzenetben a cikkeket például) ezzel nem hoz verseny előnybe más híroldalakat? Ez szabályos?
"Ezt nem érzem fernek semmilyen szempontból,én szeretek több csatornából tájékozódni mert minden politikai tömb a saját igasságát hangoztatja. "
Milyen módon gátol ebben az, hogy nem küldhető el a link?
"ez üzletileg akor se fer.De tudom ez igazából senkit semm érdekel.mind tudjuk hogy az a népcsoport akik szeretnek lobbizni sosem az üzleti tisztességükről volt hires"
Azt is tudjuk, hogy valójában melyik ideológia támogatói kedvelik azt az oldalt.
Amúgy pedig teljesen szabályos, hiszen te elfogadtad a használathoz kötött feltételeket.
"ez üzletileg akor se fer.De tudom ez igazából senkit semm érdekel.mind tudjuk hogy az a népcsoport akik szeretnek lobbizni sosem az üzleti tisztességükről volt hires"
Majd lejátsszák egymással, ha már mind a kettő szerverei az USA-ban van.
"A Facebook egy magán cég, olyan szabályzatot talál ki magának, amilyet akar. Tehát igen, szabá"
Ekkora baromságot is rég olvastam :D
Azért, mert attól, hogy övé a hálózat, még nem csinálhat meg önkényesen dolgokat.
Nem tudom mit szólnál hozzá, ha holnap letiltaná róla a néger embereket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!