Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A ti nagyszüleitek milyen...

A ti nagyszüleitek milyen politikai nézeteket vallanak?

Figyelt kérdés

Hogyan vélekednek bizonyos társadalmi kérdésekről?

Mennyire tájékozottak?

2017. jún. 14. 00:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
82%
Amíg éltek addig nem engedhették meg maguknak, hogy önálló véleményük legyen.
2017. jún. 14. 01:28
 2/18 kicsi virike válasza:
20%
Ó az én drága nagyim,Fideszes! Na ezen vannak vitáink! Csak a királyi adókat nézi mást nem hajlandó! Szóval gondolhatod? Én nem vagyok Fideszes! Engem 98.bán Viktor meg lopott (mint kismamát) ja és hazudott is hogy ahány gyerek annyi szoba! Na én rá biztos NEM. SE MSZP-se vagyok. Még gondolkozom kire szavazak jövőre.
2017. jún. 14. 02:16
 3/18 anonim ***** válasza:
71%
A nagypapam kommunista a nagymamam liberalis, kb mindenben egyetertenek, nincs koztuk soha politikai vita.
2017. jún. 14. 03:00
 4/18 anonim ***** válasza:
60%
Már jópár éve meghaltak, de MSZP-sek voltak. Párom nagyapja Fideszes, szerinte Orbán a megváltó atyaúristen és mindent tökéletesen csinál.
2017. jún. 14. 03:15
 5/18 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
"Kire _KELL_ szavazni" politikai nézetet vall a nagymamám... Ezt tőlem kérdezi általában (igaz, egy ideje már nem jár el, mert nem tud, annyira meg nem tartja fontosnak, hogy mozgó urnát kérjen). Hangsúlyozom, hogy a mai napig a "kell" szót használja, mintha elvinné az ÁVH, ha nem arra szavaz, akire "kell".
2017. jún. 14. 06:31
 6/18 anonim ***** válasza:
26%
Az egyikről nem tudom, a másik Fidesz-hívő. Az ő szájából viszont szoktam hallani a kormánypropagandát. Persze okoz benne némi kognitív disszonanciát hogy muszlim migráns feleségem van :D
2017. jún. 14. 06:33
 7/18 anonim ***** válasza:
49%

# 3/6 Időpont ma 03:00

Milyen aranyos propaganda :-DD

# 5/6 Időpont ma 06:31

És ki tudja hányan vannak még így :-(

# 6/6 Időpont ma 06:33

A családi összejövetelek mókásak lehetnek. :-D Feleséged mit szól mindehhez?

2017. jún. 14. 06:56
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

A nagyapám az utolsó éveiben már nem volt beszámítható, de azért szavazott, mert az mszp-re KELL szavazni.

Az egyik nagyanyám orbánt a jóisten földi helytartójaként tiszteli.

A másik nagyanyámat meg nem nagyon izgatja az egész, tudja, hogy mindegyik tolvaj, de azért a fideszre szokott ikszelni.

A másik nagyapámat nem ismertem, de szerintem őt abszolút nem érdekelte a politika.

2017. jún. 14. 07:10
 9/18 Fatal_3rror_ ***** válasza:
Szerencsére olyan nagyszüleim voltak akiket nem érdekelt a politika.
2017. jún. 14. 07:21
 10/18 anonim ***** válasza:
72%
Nagyszüleim szerint jobb volt a szocializmusba, ezért mszp-sek, de néha a gyurcsánypárttal is szimpiznek.
2017. jún. 14. 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!