Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Nem lehet hogy azért van...

Nem lehet hogy azért van olyan sok konfliktus a világban mert a különböző politikai nézetű és vallású emberek keverten élnek az országokban?

Figyelt kérdés

úgy értem nem lenne logikus hogy mivel arányaiban mondjuk a muszlimok 1-2% támogatja az iszlám államot ők elkülönülhessenk egy adott földrajzi területen és építhessék a saját országukat persze nem terjeszkedhetnek és nem támadhatnak meg másokat,

vagy itt europában biztos van 20 30 millió legalább náci érzelmű ember nem lenne sokkal kevesebb konfliktus ha a hasonló gondolkodású emberek egy adott földrajzi területen tömörülnének és ott építenék ki a saját hazájukat,komunistákal is ugyan ez (csak persze távol egymástól) azért gondolom ezt mert az emberek 80 90 % liberálisan gondolkodik mégha politikailag nem is rájuk szavaz magyarul a többség ráerőlteti az akaratát ezekre a szélsőségesebb emberekre akik mint pl isis ellen fognak állni ennek a liberalista értékrendnek,persze tudom hogy megvalósíthatatlan mert senki nem adna területett de elméleti síkon működne?

2017. máj. 22. 12:19
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
8%
Persze például a liberlisok járhatnának együtt cigányokkal iskolába meg munkába a nácik meg külön. Serintem tök jó lenne. Ha mást nem legalább negyedeket létrehozhatnának. Mint amerikában a mexikói negyed meg hasonlók.
2017. máj. 22. 12:31
 2/20 anonim ***** válasza:
82%

A középkorban homogénebb társadalmak voltak, és több konfliktus volt.

QED.

2017. máj. 22. 12:32
 3/20 anonim ***** válasza:
22%
Így van akkor lehetne tudni ki kivel van így meg sokkal könnyebb áskálódni. Nem lenne ilyen egyszerű megvenni az embereket. Persze hála médiánk az erkölcs ciki.
2017. máj. 22. 12:35
 4/20 anonim ***** válasza:
84%

Valójában a második világháború óta tett "liberális" erőfeszítéseknek hála (ENSZ, EU... stb.) kevesebb konfliktus van, mint valaha.

Amíg van két ember, addig sosem lesz egyetértés.

2017. máj. 22. 12:38
 5/20 A kérdező kommentje:
a kor nem csak én látom így hogy az elkülönülés jobb lenne igy csoportbontásban
2017. máj. 22. 12:40
 6/20 anonim ***** válasza:

értsd: eladósodott európa így kénytelen törleszteni.

Vagyis már nem független. Ez nem etnikai inkább a pénz miatt van. A háborúra felvett hitel óriási volt de amerika azóta világvezető nagyhatalom. Szerencsére európa helyett is háborúzik.

2017. máj. 22. 12:41
 7/20 anonim ***** válasza:
Nem jó lenne. Nem zavarnák egymást az emberek. Mindenki amúgy is olyan helyet keres ahol hasonlóak vannak mint ő. Tehát valóban jobb lenne szegregálva. Így nem tudnák manipulálni egymást.
2017. máj. 22. 12:42
 8/20 A kérdező kommentje:
meghát sok ember van aki a liberalizmusban nem tud érvényesülni be valóm én is ilyen vagyok mert a kitartás és becsület ilyen helyen mit sem ér,
2017. máj. 22. 12:42
 9/20 anonim ***** válasza:
7%
Nemsokat. Inkább amolyan kertész imrék kapnak díjakat meg Alföldi Róbertek színházat.
2017. máj. 22. 12:45
 10/20 anonim ***** válasza:
76%

#8 A józan ész viszont elég sokat, és láthatólag annak is híján vagy.

#9 Mindkettő elég sokat letett az asztalra, főleg hozzád képest, aki még a világ működésével sincs tisztában.

2017. máj. 22. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!