Nem lehet hogy azért van olyan sok konfliktus a világban mert a különböző politikai nézetű és vallású emberek keverten élnek az országokban?
úgy értem nem lenne logikus hogy mivel arányaiban mondjuk a muszlimok 1-2% támogatja az iszlám államot ők elkülönülhessenk egy adott földrajzi területen és építhessék a saját országukat persze nem terjeszkedhetnek és nem támadhatnak meg másokat,
vagy itt europában biztos van 20 30 millió legalább náci érzelmű ember nem lenne sokkal kevesebb konfliktus ha a hasonló gondolkodású emberek egy adott földrajzi területen tömörülnének és ott építenék ki a saját hazájukat,komunistákal is ugyan ez (csak persze távol egymástól) azért gondolom ezt mert az emberek 80 90 % liberálisan gondolkodik mégha politikailag nem is rájuk szavaz magyarul a többség ráerőlteti az akaratát ezekre a szélsőségesebb emberekre akik mint pl isis ellen fognak állni ennek a liberalista értékrendnek,persze tudom hogy megvalósíthatatlan mert senki nem adna területett de elméleti síkon működne?
Én is írtam már.
Nem nemzerállamokban kellene gondolkodni,hanem ideológiákban.
Én liberálisként sokkal szívesebben élnék olyan helyen,ahol minden ember liberális.
De ez senkinek nem érdeke,mert így nem lehet megosztani,egymásnak uszítani az embereket,lásd fidesz...
Abszolút elrugaszkodott ötlet. Ha azon túllépünk, hogy a náci eszme, mint olyan, nem a békés életről, hanem a fajok megtisztításáról szól, azaz lételeme a háború.. Ha ettől elrugaszkodunk, akkor is.
Mit csinálsz a következő generációval? Két kommunistának születik egy gyereke Kommunistaállamban és azt mondja "Idesapám (mer vidéki), Idesapám, nincs júl ez így! Dolgozom mint a gép, osztán ugyanannyit kapok, mint a Csöves margit, aki napi 3 órában papírnehezékként dolgozik." És vége az egységes szemléletű államnak. Vagy kitagadod a saját gyerekedet, vagy kénytelen vagy belátni, hogy ez alapján képtelenség az embereket bekasztolni, mert az emberiség folyton mozgásban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!