Mi erről a véleményetek?
Kicsit kiakadtam. Csak nekem tűnik fel a sok fiatal, életerős, zsebredugott kézzel az utcán álldogáló retkes cigány?
Szerintem a katasztrófavédelem ki sem vonul, azokat is csak meglincselnék, ahogy a mentőket, tűzoltókat szokták.
Jó ez így szerintetek?
Nagyon nem szoktam szimpatizalni a gardaval meg a jobbikkal de most ketszeresen is mellettuk vagyok. Eloszor is... Amikor lincselni kell vagy valami balhe van akkor azonnal ott van az osszes cigany. Most amikor a sajat hazaikat fenyegeti az arviz, hol marad a fene nagy csorda szellem? Amugy meg mit sirnak? Maguknak koszonhetik ,hogy a mentos nem megy be hozzajuk.
A masodik... A beposztolt videon azt lattam ,hogy a garda kiment es 'ember volt a gaton'.
Nem lattam ezt egyetlen masik nyomorult part aktivistaitol sem. Pedig nekik is vannak aktivistaik boven. Szoval... Ebben az esetben Respekt a gardanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!