2020. ban +elévülési idő lejár a Trianoni szerződés?
Istenem még mindig van aki elhiszi ezt a hatalmas baromságot.
mikor annak idején először hallottam erről egy korábbi állítólagos lejárati időpont kapcsán akkor utána olvastam ennek, hivatalos helyekről nem ilyen kamublog oldalakról.
1. a trianoni békeszerződésnek soha nem is volt lejárati határideje, és semmilyen titkos záradéka sem.
2. a trianoni békediktátum egy laza 70 éve nincs is hatályban, mivel a 2. világháborút lezáró párizsi békeszerződés (1947) hatályon kívül helyezte, bár a tartalmát egy két kisebb módosítással változatlanul teljesen átvette.
3. mielőtt még felmerülne a párizsi békének szintén nincs lejárati határideje, és szintén nincs semmiféle titkos záradéka sem.
Meg egyébként is, egy békeszeződésnek lejárati határidejŐ? Ez is nevetséges egy kissé szerintem.
Félre értés ne essen nekem se tetszik, hogy így szétszedték a nagy Magyarországot de azért baromságokat se kellene terjeszteni.
Senior, azért hiszik el, mert el akarják :)
Túl szép ahhoz, hogy el lehessen utasítani. Az is nagy hoax, a Magyar Királyságnak 3 tenger mosta a partjait Nagy Lajos korában, mégis sokan beveszik, mert olyan fennkölten hangzik.
Én azt nem értem hogy ezek a jobberek miért ilyen kishitűek?! Ez az igazi magyar haza, ezt kell vissza szerezni:
Az igazi szittyák ezért küzdenek, ne legyetek olyan kispályások hogy csak a Kárpát Medence! Szegény Attila forog a sírjában..
Köszönjük Erika, köszönjük !!!!
Ezen az alapon nem akarjuk esetleg a magyar világbirodalmat is megpályázni?
Onnantól kezdve be lehet vezetni, a magyar az egyetlen hivatalos birodalmi nyelv :)
Ez a baj velünk hogy a Habsburgok, kommunisták és a cionisták letörték a magyar öntudatot és kishitűek lettek a magyarok, már csak ilyen kis Kárpát Medencéről álmodoznak, pedig Attila király uralta egész Eurázsiát, azt kell vissza szereznünk.
Tehát az egyetlen igazi szövetségesünk Brüsszel a fő ellenségünk meg az oroszok akik jelentős hun-szittya területet bitorolnak.
Merjünk nagyot álmodni! A pannon puma újra támad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!