Mekkora korreláció van a migránspártiság és az alapjövedelem-pártiság között?
"Mekkora korreláció van a migránspártiság és az alapjövedelem-pártiság között?"
Valószínűleg pozitív a korreláció, de nem túl nagy. Pozitív, mert nagyjából ugyanaz a csoport a POTENCIÁLIS támogatója mindkettőnek, de nem túl nagy, mert ezekben az ügyekben közel sem egységes a baloldal is. Kevesen támogatják akár az egyiket is, mindkettőt meg még kevesebben.
"Aki a migránsok meg az alapjövedelem ellen van azt lenácizzák, lefasisztázzák, mocskos kizsákmányolónak meg érzéketlennek nevezik."
Érdekes, én ezt nem vettem észre. Tudnál az elmúlt egy hétből mutatni erre mondjuk hét példát? Nyilván ha ez az általános, akkor nem kéne hogy ez problémát okozzon.
"miközben olyan hozzászólásokat is írnak, hogy ki kellene végezni a migráns meg alapjövedelem ellenzőket."
Érdekes, én ezt nem vettem észre. Tudnál az elmúlt egy hétből mutatni erre mondjuk hét példát? Nyilván ha ez az általános, akkor nem kéne hogy ez problémát okozzon.
Aha, pénzeljük tovább a megélhetésért szülő egyedeket.
Másrészt, miből akarod előszedni az alapjövedelemre a pénzt?
Aki a megélhetésért szül, annál fejben súlyos gondok vannak, inkább ne szüljön.
A többi marhaságodra nem reagálok. Ahelyett, hogy érveket hoznál, csak idétlen dolgokat tudsz felsorolni.
Továbbra is érdeklődöm, hogy honnan szedje össze az állam az alapjövedelemre a pénzt, amely költsége havonta több száz milliárd forintot üt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!