Mi a véleményed erről az antifasiszta tréningvideóról?
"És még annyit hozzátennék, hogy a nyugati társadalomban kialakult egy erős civil immunreakció az újnáci huliganizmussal szemben. Ilyet például sosem látnál nálunk (legfeljebb pár tucat tüntető bölcsészt):"
Most a nácik provokálnak ezen a videón vagy az antifasiszták? Minek mennek oda a nácikhoz provokálni? Ezt nem értem... és nem vagyok náci.
Kedves kérdező, lehet, hogy agymosottnak tartod a németeket, de sokkal jobban élnek, mint mi a következő 10-15 évben bármikor is fogunk.
Vagy a kopasz, agyontetovált, tenyérbemászó képű Ian Stuart fanok az agymosottak? Ezzel még én is egyetértek.
22:29
Az antifasiszták elvonultak előttük, és elmondták a véleményüket, minden tettlegesség nélkül. A tyúkagyú náci gyerek meg elkezdett kapálózni. Megérdemelte.
látszik az antifák értelmi szintje
nagyon látszik
Ki azaz Ian Stuart? :D
És kedves kérdező; én nem szoktam védeni a zsidókat :) Egyébként is nálam nem a származás ill. az ideológia számít, hanem a tettek! Igen, sok vezetőbeosztású zsidó opportunista és rosszindulatú, de sok olyan zsidót ismerek, akik nagyon korrekt emberek, sok ember vehetne példát pár zsidó ismerősömről! És ismerek olyan jobbikos srácot, aki a világ egyik legnagyobb szívű embere, és emellett még művelt is. Sőt, punkok között is ismerek egy-két jó arcot.
"66%"
ilyenkor hirtelen mindenki olyan sok zsidót meg cigányt ismer nem?:D
"ilyenkor hirtelen mindenki olyan sok zsidót meg cigányt ismer nem?:D"
Cigányt már azért ismerek sokat, mert sokáig boxoltam egy olyan egyesületnél, ahol rajtam ívül mindenki cigány volt :D Hidd el, 90%-a nem normális... Zsidót meg középsuliból ismerek egy-kettőt, azok normálisak voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!