Mi a véleményed erről az antifasiszta tréningvideóról?
Én mondjuk azt nem értem, hogy a gazdasági és a közéleti liberalizmusnak miért kell kéz-a-kézben járnia?
Ha egy országnak nacionalista, konzervatív gazdasága van, attól még mondjuk miért ne lehetnének homi polgármesterek, legális könnyűdrogok és prostik, meg ilyenek?
"Az még mindig nem egészen világos, hogy miért tartjátok liberálisnak azokat, akik a neonácik ellen vannak. Az általatok is emlegetett nyugati világban nemcsak a baloldali, hanem a konzervatív pártok is határozottan elítélik a fasizmust. Ebben sajnos éppen mi magyarok vagyunk nagyon lemaradva."
A konzervatívok elítélik a fasizmust, de ők egyben tesznek is a neonácikra nagy ívben, inkább fontosabb dolgokkal foglalkoznak. És igen, mi ebben is le vagyunk maradva, hogy míg a konzervatívok, esetleg más ideológiája pártok teszik a dolgukat, addig nálunk Magyarországon a fasizmussal meg az antifasizmussal terelik el a figyelmet a kormány igencsak kártékony tevékenységeiről, és mi erre vevők vagyunk, sajnos néha én is... Egyébként én sem szimpatizálok a szélsőjobboldallal, de nem is gyűlölöm őket, inkább lesz@rom őket, bárcsak ők lennének az ország legkomolyabb problémái.
És még annyit hozzátennék, hogy a nyugati társadalomban kialakult egy erős civil immunreakció az újnáci huliganizmussal szemben. Ilyet például sosem látnál nálunk (legfeljebb pár tucat tüntető bölcsészt):
antifasiszták nem normálisak
utáljuk őket
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:12
köszi! főleg akkor nagy elismerés, ha te vagy az aki állandóan a zsidókat mentegeti illetve cssak próbálja a hazugságokkal
A válasz írója 52%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:22
szegény agymosott németek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!