Hagyó Izraelbe akart szökni. Izraeli kitűzős ruhában voltak a parlamentben, valami nagyon gyanús. Vélemények?
"de persze ezek a zsidó összeesküvéses dolgok mind hülyeségek"
Magam se mondhattam volna jobban. Egyébként tetszett, ahogy Hagyót elfogták, igazi szovjet módszerrel, abban a pillanatban, amint lehetővé vált (jó, mondjuk kínos, ha rögtön a mentelmi jogának megszűnése után külföldre szökik).
A válasz írója 44%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:14
ne nyisd ki a szemed sose! ne kezdj el gondolkodni és látni! higgy inkább annak amit a füledbe tukmálnak, miszerint náciveszély van és fasiszták vannak a parlamentben. a jóisten és én is megbocsátok neked, de attól még az ördög jár kézenfogva veled
Van egy héberül elég jól beszélő barátom, akivel megbeszéltem ezt a dolgot. Mint kiderült, Peresz azt mondta, hogy "bevásárolják" magukat Magyarországra, Floridába, stb... Így kicsit más a dolog értelme, mert mi is bevásárolhatnánk magunkat bármelyik országba, ha lenne rá pénzünk.
Amúgy meg egy kis gondolkodás nem árt meg: szerinted, feltéve, de meg nem engedve, gondolatkísérletként: az izraeli lobbi emberei olyan hülyék, hogy ezt így kifejezik? Azt hiszem, egyedül Molnár Csaba viselt ilyen kitűzőt.
A válasz írója 35%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:19
tudtam, hogy lesz valaki aki félremagyarázza a magyarázhatatlant. a helyzet az, hogy az izraeli külügyminiszter elismerte amit mondott peresz, megerősítette miszerint FELVÁSÁROLJÁK. ezek után nem tudom hova akarsz még hazudozni. nem, képzeld rajta volt steineren(mszp) és martonyin is aki a leendő külügyminiszter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!