Mi a nő, és mi a férfi dolga a társadalomban? Mi a betöltött szerepük?
# 5 "A normális embereknek nincsenek elvárásai egyik nemmel kapcsolatban sem. A maradi/tajparasztok mániája, hogy a nő gyereket neveljen, főzzön, mosson, takarítson, a férfinak csak innia meg dolgoznia kell."
Egy kicsit sarkítottál az ivással, de amelyik társadalom nem így működik, az ki fog halni, látszik az iszlám térnyeréséből, hogy a hagyományos családok fognak fennmaradni
A nő és a férfi is egy egyén,és minden egyén előre helyezi a saját érdekeit a társadalommal szemben.
Ezáltal teljesen értelmetlen ez a kérdés.
A genderizmus is elsősorban arról szól,hogy ne a társadalom döntse el,hogy egy férfinek,nőnek mi a dolga,vagy hogyan lehet hasznos a társadalomnak.
Hanem majd ő egyénisége alapján eldönti hogyan lehet hasznos,már ha hasznos akar lenni.
Sok ember csak azért születik(pl gazdagok),hogy lakják ezt a Földet,még mások mondjuk akik tesznek is a közért valamit,na ők szinte semmi elismerést nem kapnak..
Kedves kérdező!
Sajnos van, aki hülye, és emellett rohadtul ráér, -nekik való ilyen kérdéseken gondolkozni- de kérlek ne várd el mindenkitől ugyanezt, mert az emberek nagy része vagy nem hülye, vagy nem ér rá rohadtul, vagy mindkettő egyszerre.
Jah, értem, szóval nem szokott olyan történni, hogy közéleti személyek a másik nem feladatáról beszélnek, de olyan sem, hogy politikusok a nőket szülőgépeknek nézzék, vagy a női politikusokat semmibe vegyék.
Gondolom az sem jellemző, hogy az van amit a férfi mond, vagy hogy a férfiakat kis koruk óta arra nevelik, hogy ciki az érzelmek kimutatása, vagy ha a nő több pénzt keres..
Jó, ha nincs semmi ilyesmi, akkor én kérek elnézést, hogy feltettem a kérdést.. akkor ezek szerint csak nekem tűnik úgy, hogy minden nap találkozik az ember olyasmival, hogy valaki a neme miatt kényszerül valamit csinálni, vagy nem csinálni...
"közéleti személyek a másik nem feladatáról beszélnek, de olyan sem, hogy politikusok a nőket szülőgépeknek nézzék, vagy a női politikusokat semmibe vegyék." - Nahát aztán tudod kit érdekel, hogy a közéleti személyek miről beszélnek. Ha a női politikusokat csak azért veszik semmibe, mert nő, viszont sokkal jobban el tudná látni a szerepét, mint egy férfipolitikus, azzal természetesen én sem értek egyet.
De most tőlünk várod a megoldást vagy mi?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!