Jobbikosok! Mi a gondotok a hippikkel?
"általában az egyemisták a hippik. tehát buták biztosan nem."
én biztos hagy nem
"Ismét tévedsz. Ma már nincs hippi. Ma már úgynevezett neohippik vannak. Ugyanúgy, mint hogy nincs náci, csak neonáci. Továbbá épp ez az, hogy a hippik nem dolgoztak."
1) Akkor nem értem, hogy miért nem a "neohippikről" tetted fel a kérdést.
2) Én általában a füvesekkel és az agymosott antifákkal azonosítom őket. Letudnak fárasztani amikor a békéről beszélnek.
Egyik osztálytársam is annak vallja magát, de szerintem át kellene bogarásznia a történelemkönyveket, mielőtt a világbékéről prédikálna, mert olyan üres mondatokat használ érvként.
Ami a legidegesítőbb, hogy a cigányokat is mindig mosdatja, mert egész életében találkozik 1-2-vel aki "rendes".
Attól függ, hogy milyen hippi az a hippi:
Mondjuk van olyan hippi, aki arról beszél folyton, hogy szeretet, béke, de nem hajlandó még saját magát se eltartani, ezenkívül semmilyen érvelése sincs semmihez, csak mindenféle keleti vallásból kiollózott dolog(ami lehet egyébként nem rosz dolog)Ezek szerintem az okoskodó hippik.
Igazából sokminden tettszik a hippifelfogásban, de az elképesztő lustaságuk, süketelésük néha bosszantó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!