Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit szóltok a mai Stockholmi...

Mit szóltok a mai Stockholmi terrortámadáshoz?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 7. 17:03
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
59%
"A szociokulturális integráció elkerülhetetlen súrlódásai"
2017. ápr. 7. 17:44
 12/54 anonim ***** válasza:
80%

"Ahmad Abdul Juszuf svéd fiatalember"... Ja persze. Meg angol, meg francia, meg német fiatalemberek, de valamiért egyiket sem Johnnak, Pascalnak vagy Günthernek hívják, hanem Abdulnak, Omarnak, Mohamednek vagy hasonlónak. Jó lenne ha a sajtó a nevén nevezné: arab iszalmista terrorista. Attól mert az anyja apja behurcolta attól még nem lesz angol, svéd vagy épp holland.

De hogy ne csak offoljak: mit gondolok? Azt, hogy bár eddig csak röhögtem az összeesküvés-elméleteken, de most már én is kezdek hinni bennük, mert nem igazán tudom felfogni, hogy ha nem fűződne valakinek érdeke ehhez, akkor hány ilyet várna még meg a fejlett nyugati világ. Mert az minimum a (fekete) humor kategória, hogy az a néhány ezer fős kecsketoszó bagázs sakkban tartja a sokkszázmilliós, fejlett hadsereggel, technológiával, pénzzel és járműállománnyal rendelkező komplett nyugati világot. Mindenesetre elkesírő, már lassan mindennapos az ilyen.

2017. ápr. 7. 17:51
 13/54 anonim ***** válasza:
4%

HakapesziM, akkor a terrortámadás is a fejedre eshet, tanulj meg vele élni?

A közúti balesetek az nem a szerencsétől függ, hanem emberi felelőtlenségtől.

2017. ápr. 7. 17:53
 14/54 anonim ***** válasza:
72%

13.

Ne aggódj, nem lesz semmi baj. Gyújtanak pár gyertyát és méltó módon megemlékeznek az elhunytakról. A politikusok, türelemre és toleranciára intenek majd.

A svédek meg nézzenek magukba! A szegény fiatalember meg nem értettsége vezetett elkeseredett tettéhez!

2017. ápr. 7. 17:55
 15/54 anonim ***** válasza:
3%
Ez kifejezetten jó érvelés. Meggyőztél.
2017. ápr. 7. 17:58
 16/54 anonim ***** válasza:
42%

"Mit szóltok a mai Stockholmi terrortámadáshoz?"

Támogatom. Hadd hulljanak a libsik.

2017. ápr. 7. 18:21
 17/54 anonim ***** válasza:
53%

A svédeknek is kijárt már ez, hisz mindenki tudja milyen fellengzősek, kirekesztőek.

Nem tudom őket sajnálni.

2017. ápr. 7. 18:35
 18/54 anonim ***** válasza:
61%

"Azt, hogy bár eddig csak röhögtem az összeesküvés-elméleteken, de most már én is kezdek hinni bennük, mert nem igazán tudom felfogni, hogy ha nem fűződne valakinek érdeke ehhez, akkor hány ilyet várna még meg a fejlett nyugati világ."

Ez nagyon nem új keletű dolog, már a 80-as évek óta történek ilyesmik. Ennek ellenére a kecskepásztorokat és társaikat azért nagyon nehéz felszámolni, mert a lakosság közé vegyülve tevékenykednek. És ha valaki nem kész arra, hogy leatombombázza az egész közel keletet és megölje az összes európai arabot, akkor a terrorizmust nem lehet reálisan felszámolni. Hozhatunk megint egy Patriot Actet, a titkosszolgálatok kaphatnak teljhatalmat, de tökéletességgel kiszúrni az ilyet sajnos nem lehet.

Hogy mi lesz a probléma? Addig hergelik az európaikat, amíg az itteni fundik nem alakítanak újra keresztes csapatokat, a szekularizáció visszafordul, az emberek egy militáns, teokratikus keresztény alapokon nyugvó államhatalmakat választanak meg, az arabok létrehoznak egy Pánarab Uniót és megkezdődik a történelem legvéresebb vallásháborúja.

2017. ápr. 7. 18:54
 19/54 anonim ***** válasza:
21%
Azt,hogy tökéletes alkalom az újabb gyűlölködéshez,és ahhoz,hogy a társadalmak és az országok közötti kapcsolatok széthulljanak,pont,amit terroristák szeretnének.
2017. ápr. 7. 19:19
 20/54 anonim ***** válasza:
55%
Ez kellett ugye libsik ? Szép új világ
2017. ápr. 7. 19:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!