Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Titeket zavarna ha teljesen...

Titeket zavarna ha teljesen eltérő a politikai nézetetek a párotoktòl?

Figyelt kérdés

Több mint 2 éve vagyunk együtt, de a politika teljesen vàlasztò víz köztünk..

Szerintetek ebből lehet probléma?

Hogyan kerekedjek felül ezen, hogy ne zavarjon ennyire engem ez a nagy nézőpontbeli különbség?

2017. ápr. 5. 23:09
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Őszintén sokàig ki se derült ez a különbség köztünk..

Én nem tudok és nem is akarok vàltoztatni a nézőpontomon. Csak szeretném valhogy elfogadni a pàromét, de egyenlőre nem tudom hogy menne ez?!

2017. ápr. 6. 00:27
 12/17 anonim ***** válasza:

Ez most nagyon támadható lesz(tuti ki is használja majd itt valaki),de miért kéne elfogadni valamit,ami rossz?

Ha minden nagy politikai kérdést hagyunk,és csak a nőket nézzük,akkor ott van egy pár éves felszólalás,ahol a Fideszes kijelentette,hogy a családon belüli erőszakot nem kell beletenni a btk-ba,majd ha a nők abbahagyják a nagy emancipációt és otthon maradnak gyereket szülni megoldódik a probléma,Orbánék nem hajlandóak aláírni az Isztambuli egyezményt,és most meg azt mondta Orbán a képviselőnő elbocsátása kapcsán,hogy nőügyekkel nem foglalkozik.

Nőként miért kéne elfogadni egy olyan nézetet/pártot,aki másodrendűnek tekint,aki nem tartja fontosnak a biztonságodat,aki eleve kirendelt szerepeket ad?

És miért kéne elfogadni olyan embereket,akik ezt a pártot/nézetet erősítik?

2017. ápr. 6. 00:52
 13/17 anonim ***** válasza:

Zavarna igen. Ha mást állítanék hazudnék!

És ez köztetek is konfliktushoz fog vezetni előbb-utóbb (de szerintem inkább előbb).

2017. ápr. 6. 01:10
 14/17 anonim ***** válasza:
Hazaszerető, értékelvű férfiként szélsőliberális nővel nem jönnék össze. Nem közvetlenül a politika miatt, hanem mert annyira másképp gondolkodunk, hogy nem tudnánk hosszú távon megmaradni együtt.
2017. ápr. 6. 07:47
 15/17 anonim ***** válasza:
Mar startbol az zavarna ha a parom el kezdene politizalni. Szerencsere mindkettonket hidegen hagy a politikanak nevezett bohockodas.
2017. ápr. 6. 08:18
 16/17 A kérdező kommentje:

Engem se érdekel különösképp a politika és ő se szokta szóba hozni célzottan. Csak engem zavar hogy hülyesègeket is mond szerintem.

De majd megpróbàlom elfogadni a nêzetét és megbékélni vele, persze úgy hogy az àllàspontomon nem vàltoztatok.. csak nem tudom ezt mennyire lehet kiviteleznem és hogy.. ?!

2017. ápr. 6. 16:19
 17/17 anonim ***** válasza:
Felvilágosult, de eltérő értékrendű pár miért ne élhetne egymás mellett boldogságban? Ráadásul mindig lesz min vitatkozni a szó jó értelmében. Az ilyen beszélgetések roppant gyümölcsözőek is tudnak lenni, jól használva segítenek a másikat olyan mélységben megismerni, ami egy életre szóló szellemi kaland is lehet. Más kérdés, ha elvakult hívők kerülnek össze, mert akkor nem észérvek döntenek, hanem a hit. Na ott lehet probléma...
2017. ápr. 9. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!