Titeket zavarna ha teljesen eltérő a politikai nézetetek a párotoktòl?
Több mint 2 éve vagyunk együtt, de a politika teljesen vàlasztò víz köztünk..
Szerintetek ebből lehet probléma?
Hogyan kerekedjek felül ezen, hogy ne zavarjon ennyire engem ez a nagy nézőpontbeli különbség?
Ha politikailag teljesen különböztök, akkor az alapszemélyiségetek és mentalitásotok is teljesen más kell, hogy legyen.
De akkor hogyan bírjátok elviselni egymást?
Ő erőteljesen kitart az ő nézőpontja mellett. Amit én nem tudok elfogadni.
Tudom, hogy ràlehetne hagyni hisz ez az ő vélemènye de nem megy nekem.ez egyenlőre ..
Az lenne gázos, ha nem tartana ki a saját nézete mellett. Gondolj bele milyen puha személyisége van annak, aki a világnézetét csakúgy hagyja változtatni..
De miben különböznek a nézeteitek? mármint főbb pontokban
Egyébként igen, szerintem zavarna... azaz biztos vagyok benne, hogy zavarna.
Konkrétan ő Fideszpàrti en nem.
És innentől fogva ő mindent pozitívnak làt én sok mindent negatívnak a kormànnyal kapcsolatban.
Nem tudom mi lenne a célravezetø megoldàs köztünk. ?!
Igen,de én már eleve össze se jönnék más politikai nézeteket vallóval,és nem azért,mert finnyás libsi/megrögzött náci vagyok,hanem azért,mert ez azt jelenti,hogy teljesen más a világnézetünk,az értékrendünk és a gondolkodásmódunk,pont azok a dolgok,amik egy működő hosszútávú kapcsolat alapjai.
Az,hogy nálatok ez mennyire gond az tőled függ.
A legtöbb nő(elnézést a sok kivételtől)megalázkodó,alkalmazkodó típus.Annyira ragaszkodik a párjához és szeretne megfelelni a nők elé állított társadalmi elvárásoknak,hogy ilyen apróságokról,mint a politikai vélemény lemond,ha egyébként minden más működik,és leél egy olyan életet,ami nem volt ön azonos,de legalább volt férje,meg gyereke,akit felneveltek apuka értékrendje szerint,úgy,hogy anyuka közben elhiteti magával,hogy az az ő értékrendje is és így boldogan halhat meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!